Chrome Pointer

På banan igen

   Nu har jag ordning på min nya, fina mobil (som har fått ärva sitt namn från sin föregångare - medan Alfons går i pension tar Alfons 2.0 över) och nu går den till och med att ringa med, tänk vilken tur (y)
 
   Nejmen okej, jag var ju jättenyfiken då jag loggade in på SSO för att se den nya chatten. Och den är jättebra. Nu ser man verkligen tydligt vem som skriver vad och nya bakgrundsfärger i chatten gör så att raderna syns tydligare. Jag har testat nästan alla olika emotes eller vad de nu hette (ska läsa upp ordentligt och lägga in hela funktionen på Jorvikipedia, ska försöka fixa det innan morgondagen) och de är riktigt fräcka. Kul att det kommer fler nästa vecka, men jag hoppas att det inte blir för många i slutänden. Tror inte att vi kommer behöva 20+ emotes, right? Min favorit är nog applåderna, haha... Men jag skulle gärna ha sett att man kunde använda sig av dem i klubbchatten även om övriga klubbkamrater är långt borta, men det kanske är något för framtiden? Hur som helst så känns det här som en bra funktion, och chatten behövde sig ett lyft. Jag älskar hur vänchatten ser ut nu!
 
 
 
   En negativ del är dock, som Lottie Snowborn påpekade, att om man inte har en särskilt stor/bred datorskärm så tar den nya chattrutan upp rätt mycket plats. Den ser bra ut hos mig, men på Lotties dator var den tydligen lite väl stor. Det är väl typ som mitt eviga problem med garderoben i sadelkammaren... (för er som inte har sett mina inlägg om den saken så skulle jag gärna vilja kunna se hela hästen och ryttaren medan jag hämtar saker i garderoben, något som inte funkar...)
 
   Jag kikade på utrustningen i Jarlaheim, men den tilltalade inte mig något särskilt. Har dock en känsla av att jag kommer ändra mig angående schabraken; men jag hörde något om benlindor i benskyddsmodell, så jag ska kika på den saken.
 
   Vad ska man säga? Jag tycker det här var en bra uppdatering just för chattens skull, den känns så mycket fräschare och proffsigare nu tycker jag :) Ska bli kul att se vad det blir för emotes nästa vecka! Till dess har jag Elsa att levla - hon är i lvl 5 efter gårdagen ^^






Ida Hawkberg

Jag håller med, men jag stör mig på att det står i text i chatterna vad andra gör för emotes :c

Svar: Håller helt med om den saken, särskilt då det kommer till klubbchatten...
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Nu när jag har hört lite åsikter om den nya uppdateringen lite här och var har jag börjat vänja mig med tanken även om jag själv inte hann utforska funktionen särskilt länge.
Jag tror det kan vara roligt att ha lite små "gester", även om jag antagligen inte kommer använda dem stup ikvarten, men precis som kommentaren ovan tycker jag att det är otroligt störigt att en orange text kommer upp i vän- och klubbchatt. Om texten bara visats i säg och global, sure, men när samtalen störs av någon som gör en emot blir det lite störigt..

Blev är rätt rörig kommentar, men skriver på iPad och jag kan inte tänka när jag håller på med en platta, haha.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.