Chrome Pointer

Oops

   Glömde bort min nästan-obligatoriska-morgonbild idag - fast ni får några bilder nu istället.
 
   Igår kom min mamma hem med en kalender åt mig, Jag hade en exakt likadan förra året - A5-format med utbytbar fram- och baksida. Jag satte mig direkt framför Photoshop och jag vågar påstå att jag kommer ha en av de snyggaste kalendrarna på denna jord i höst (y)
 
   Framsida:
 
   Oooooch baksida:
 
   Det är förstås miniatyrer, så klicka på dem för att se bilderna i större format!
   Jag har dessutom lagt in bilder på insidan av båda fram- och baksida, så kalendern ser sjukt bra ut ^^ Synd bara att vissa färgtoner försvann lite då jag skrev ut bilderna, men jaja...


Cecilia Gladefield

Åh vad fina! :D <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.