Chrome Pointer

Lite bitter på livet

   Ni vet det där jobbet jag hade väntat mig? Självklart gick det åt skogen. Tycker det är så sjukt drygt eftersom jag inte ens hade sökt jobbet själv - det var företaget som ringde mig om en tjänst och sen efter en vecka låter det "nejmen inte just nu men kanske för framtiden". Kul.
   Jag hatar att vara vuxen.
 
   Igår låg jag mest och vältrade mig i ångest, och jag kan väl inte påstå att det är så himla mycket bättre nu, men jag tänker gräva ner mig i Photoshop-träsket igen. Har fått lite fina idéer från Instagram-följare så jag ska se vad som passar bäst att ta itu med först.
   Jag har lite planer på att hålla i en tävling där man kan vinna en redigering från mig. Ska bara komma fram till hur den ska skötas på smidigaste sätt och på något sätt försöka planera min fallande framtid så att man faktiskt har tid att fixa något sånt här...
 
   Ja, jag är bitter.
 
   EDIT: Fortfarande bitter, men hästgården låter mig bo där hur mycket jag vill. De kan visserligen inte betala ut någon riktig lön till mig, men det känns skönt att två så pass kräsna arbetsgivare så gärna vill ha mig där och låter mig rida deras superhärliga hästar... Visste ni att min favorithäst har gått Intermediere dressyr? Finns inget som är så häftigt som att sitta upp på en så välskolad, välriden och schyst häst som dessutom beter sig som en kärlekskrank hundvalp...


Sabrina Eastforest

Nej vad synd! :( det är bara att söka vidare! Du jobbar väl fortfarande på ridlägret då och då? :)

Svar: Jo det gör jag, men de har inte den ekonomiska möjligheten att ge mig riktig lön - jag är där för att jag trivs och för att det är en bra erfarenhet, men jag är i desperat behov av en inkomst och de har inte möjlighet att ge mig det.
Esmeralda Silverforce

tina

Hej
Har varit med om exakt samma sak själv.
En chef var på mig att söka ett jobb när det kom ut för dom ville att jag skulle börja jobba där.
Men nej jag fick inte det
Gick inte att få tag på kärringen heller och sen heller efter det.
Visade signe att hon lurat andra med... så trist!. Höll till och med på att säga upp mig från andra jobbet.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.