Chrome Pointer

En liten stjärna

   Ända från spelets tidiga dagar har majoriteten av spelets hästar haft en liten stjärna fäst på tränset. Detta för att man skulle se vem som var Star Rider och inte.
 
 
   Men, många har tyckt att stjärnan har varit lite ivägen. Är den verkligen så viktig? Fyller den sin tänkta funktion? Eller har det slutat med att den är där bara för att vi spelar STAR Stable?
 
   Notera att ni här nere kan välja flera svar!
 
Vad tycker du om stjärnan på hästens träns?
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls


Dina Queennight

Hej esme!
På starstable wiki så kan man länka sin blogg. Men man kan inte kommentera om man inte har ett konto och det har jag inte så jag skriver här ;)


Dina Queennight
www.starstablefighters.blogg.se

Lovisa Westforest

Hej! Jag tycker att stjärnan borde vara en dekoration man får när man blir Star rider som man kan ta på o av hur man vill men inte sälja, så man kan ha den när man vill. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.