Chrome Pointer

En bortglömd strand

 
   Då Fort Pintas strand öppnade för allmänheten i somras kände jag "roligt, men till vintern då?". Det är inte ens vinter än, men stranden är helt övergiven. Ungefär som spelets caféer, som verkar ha glömts bort av nästan alla spelare.
   Det är lite trist att det kommer funktioner som är roliga under två-tre veckor men som sedan... bara försvinner in i glömskan. Vad händer med stranden nu? Kommer solstolar och allt försvinna då snön anländer till Jorvik? Kommer det bli en ny våg av solbadare till nästa sommar? Kommer stranden alltid vara så tom som den är idag?
 
   Ett litet orosmoln tycker jag det är. För vad tjänar SSO på funktioner som vi inte använder? Det är ju inte så roligt om en massa resurser läggs på saker som bara ruttnar bort då de väl kommer till spelet- men jag kanske är lite väl pessimistisk nu, vem vet.


Naomi Diamondwood

Har också funderat på det. Inte går det väl att kunna rida ner till stranden och sola på vintern? o.o

Mandy A

Det kan ju bli en skridsko bana?/

Caitlin Eastvalley

Jag tycker i så fall att de kanske skulle kunna ta bort dem när vintern kommer, och sedan sätta fram dem till sommaren... kanske ihop med några uppdrag?

Jenny Mountainnight

Jag älskar denna outfit!!
Lägg gärna ut vad hela kostar. Är helt kär i den!!

Svar: Jag lägger inte ut outfit-kostnader och kommer aldrig heller göra det - om man söker efter sådant får man leta på SSO Database!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.