Chrome Pointer

Dötrött

   Skulle egentligen dra ihop svaren till frågestunden nu då jag kom hem men det får bli i morgon - orkar inte. Jag gick upp vid halv sex på morgonen både igår och idag för att se till så att chefens valpar fick frukost (har varit ensam på hästgård med 12 hästar, 6 hundar, en katt och en kanin i tre dagar), jag har ridit minst ett ridpass om dagen sedan i tisdags (idag blev det två, varav ett på en ungponny som tyckte att dressyrtanten på ryggen skulle få smaka på lite rodeo - och den ska jag fortsätta rida i vinter för tydligen ska jag vara med och vidareutbilda den - jag är för feg för bockande hästar!) och det blir väldigt mycket vandrande och mockande. Räknade ut att jag på två dagar har kört ut över 200 liter vatten (!) till hagarna på gården... sen fick jag mig en smäll i skallen av en headbangande häst igår så mina glasögon är numera sneda och jag måste uppsöka min optiker för att be om hjälp...
 
   Slutsats - jag är tillbaka i morgon. Jag ska snabbt fixa lite i SSO och sen ska jag sova.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.