Chrome Pointer

Coralice

   Den vita skönheten Coralice är vänligheten personifierad. Det finns ingen snällare häst och denna stora, vackra varelse tar allt med en nypa salt och skulle inte reagera för någonting. Detta är både till hennes för- och nackdel; dels är hon perfekt att ha med sig i oväntade situationer, eftersom hon så sällan hetsar upp sig, dels är hon svår att få alert vid ridning. Hennes lite latare sida är dock något som ställer sig i skuggan av hennes älskvärda personlighet och hon älskar att bli borstad och ompysslad länge i stallet.
 
 
   Namn: Coralice
   Tilltalsnamn: Corinne
   Namnbetydelse: Coralice uttalas "Cor-Alice" och har ingen mening mer än att det är fint. Corinne betyder "vacker jungfru".
   Ålder: 12
   Ras: Nordsvensk Brukshäst
   Lynne: Stabil, lugn och vänlig - en riktig klippa i alla väder.
 
 


Bambi Ponyforest

Hej!
Jag tycker alla dina hästar är fina och namnen påhittiga. Men jag tycker att du borde skriva;
Coral betyder korall och ice is.
För det betyder ju visst något;)

Mvh Bambuu

Svar: Visst har orden var för sig den betydelsen, men nu så är det inte alls det Corinnes namn betyder. Namnet må kunna delas till de orden men eftersom det inte ens har samma uttal (Coralice uttalas Cor-Alice, inte Coral-Ice) så finns det ingen mening i att översätta till svenska; då skulle namnet Coralice tappa all mening för mig :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.