Chrome Pointer

Att vänta på besked...

...är riktigt jobbigt, tycker jag. Jag som måste kunna planera min vardag för att fungera tycker det är helt vidrigt då framtiden står oklar. Hoppas att jobbet hör av sig nu - blev lovad att de skulle ta kontakt i torsdags eller fredags, så det är lite jobbigt.

Hursom, jag är hemma imorgon, kanske runt lunch. Jag har planer på att spela in en typ-Ride Through, fast jag kommer inte spela igenom ett helt spel utan bara visa hela introduktionen. Spelet det gäller då är My Horse And Me, vilket jag tror skulle passa bättre för ett kortare format. Jag kan tyvärr inte göra en Ride Through genom Horse Life 2, då spelet inte fungerar korrekt på min dator, men om folk vill så kan jag spela in de hoppbanor/terrängbanor/dressyrritter/skogsritter som finns för att visa upp dem.
Det gäller för onsdagen, då jag aldrig spelar in material då jag inte är ensam hemma ^^ men så ni vet så planerar jag fler videor :)

Nu ska jag snart springa iväg och rida (fördelen med det här jobbet, haha) men det blir lite mer normal uppdatering efter morgondagen ^^ kanske visar några bilder på min chefs hundvalpar, som jag får leka med i morgon?






Stephanie Diamondfall

Det här har inget med ämnet att göra men i höstryttaren då smsar ju herman spelaren (vet nt om dte är så i de andra spelen också) Men i PInehill spelet så mst de ju varna Herman för han har ingen telefon. Och om jag inte minns fel så har de sagt i sso att han nt har någon telefon.

Svar: Du har helt rätt, men det händer ofta att saker ändras eller inte fungerar på exakt samma sätt genom de här spelen - det är nog helt enkelt något i manuset de valde att bortse ifrån då de gjorde spelen :)
Esmeralda Silverforce

Karin Sweetwright

Hej vännen! Vad tråkigt att vänta på viktiga besked. En tröst är att det inte betyder så mycket när man väntar på besked - oftast är den som skall lämna besked så tokstresad att dom inte förstår hur det känns för dig. Kram, KArin

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.