Chrome Pointer

Aideens Harpa

   Det här inlägget innehåller information från de senaste huvuduppdragen. Beware of spoilers!
 
 
   Jag reagerade stort då vi fick höra om Aideens Harpa i de senaste huvuduppdragen. Då sades det nämligen att Aideen red iland på Jorvik med Jors Flamma i ena handen och en harpa i den andra, och hon spelade musik på harpan under tiden. Jag kan inte låta bli att tänka typ "höhö, hur många armar hade hon?" (så som jag ser på saken så är det rätt svårt att hålla i och spela på en harpa/lyra med samma hand).
   Nejmen det blir liksom en ganska vital del av legenden som ändrades på efter över två år. Jag tycker det är liiite konstigt, men det finns väl någon poäng med det. Harpan har ju synts innan, så jag vet inte om den bara hade glömts bort i manuset? Den finns ju inte bara på Jorviks nationalflagg, utan också på andra ställen runt om på ön...
 
 
 
  Jag vet inte riktigt vad man ska tänka om harpan då... det känns aningen luddigt, allting.






Sabrina Eastforest

I andra MMos som jag splear är Harpans roll att hela genom sin musik. SÅ jag tycker att det var ganska logiskt när Lisa red över vattnet och spelade på harpan för att "hela" urträdens nätverk :)

Svar: Ja det är ju en sak, men det jag reagerade på var mer att huvudstoryns grundlegend skrev om för att harpan skulle passa in - två år efter att den började. Det var den detaljen jag tyckte var lite skum.
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Det jag tycker är konstigt är att Aideens ljus döptes om till Jors flamma - Jor var väl far till Jon Jarl, som kom till ön först på 1200-talet? #förvirrad

Svar: Håller verkligen med på den punkten, det kändes jätteluddigt...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.