Chrome Pointer

Wiki-fix

   Fråga mig inte varför bilden är svartvit - jag tror att min Print Screen-knapp inte gillar mig. 
 
   Jag avskyr att koda mallar på Wikisidor för jag tycker det är så himla svårt, men efter att ha lusläst mallar på andra Wikis fick jag ihop den här asgrymma mallen som jag egentligen hade velat ha redan för två år sedan. Längst ner på varje sida om spelen inns nu denna mall som gör att man snabbt som attan kan ta sig vidare till vilket spel man vill. ÅZUM!
   Nu då jag har kodat ca 10 undermallar för att få det här att funka tror jag att jag passar på att koda hästraser på samma vis. Wikin kommer fungera som förut, men navigeringen kommer bli mycket roligare och mycket lättare :D Måste bara hitta en till kod för att det hela ska bli mer funktionellt...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.