Chrome Pointer

Videorna rullar på

   Det känns som att jag har spelat in i flera timmar men ändå är jag knappt halvvägs in i vecka 2 på Horsez. Långt spel! Just nu håller jag på och sparar torsdagen från vecka 1, men jag tror att slutet av veckan tog riktigt lång tid att spela in. Jag kan leva med att det tar en stund att ladda upp videon på YouTube, men det tar sån himla tid att spara i WMM! Tror att jag väntar med att klippa Horsez och sparar ett antal Horse Life 2-videor istället, eftersom de är mycket kortare och går snabbare att spara.
 
   Nu ska jag dock lyfta en SSO-grej, och det gäller den kommande nya hästen. Sharada är i lvl 13 och som många av er vet brukar jag köpa ny häst då den jag nyss har levlat är färdig. Jag vet dock inte hur jag ska göra här! Jag vet nämligen att jag vill köpa Darko, men vi vet inte än när den nya hästrasen kommer. Jag vet ju att jag vill ha en häst från den rasen, det finns inte en tvekan om saken trots att jag inte har sett rasen än. Men, kommer jag hinna köpa Darko och levla upp honom helt eller ska jag vänta på den nya rasen så att jag kan köpa en häst direkt då de kommer?
   Jag har iofs tid att vänta med Darko för drömmen är att köpa honom lagom till då snön kommer. Eller jag tänker mig verkligen honom som en häst ute i snön. Jag har faktiskt redan gjort en lineart till en redigering med honom, som jag har haft i huvudet jättelänge...
 
   Ååååh jag är så taggad på nya hästrasen, tycker den ska komma nununu!


Suss

När kmr det nya Horsez videos?

Svar: Någon gång under dagen!
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Hoppas på fjordhäst, så himla fina! c:

Charlotte Snowborn

Åh, Darko är ju ett jättefint namn, min uppfödare har en hund med det namnet. Så jag kan bara tänka mig en lurvig mörkbrun (och väldigt pratglad) häst när jag hör namnet =P

Stephanie Diamondfall

Du pratade i en av dina videor att du undrade om horsez 2 och 3. Jag googlade på dem och kände igen dem. Jag kollade sedan igenom mina spel och märkte att jag hade dem. (som wii)

Stephanie Diamondfall

Jag glömde att skriva det, men jag har också 4an och 5an. Vet inte om det finns fler spel.

Svar: Tror det är upp till fem, men spelen har marknadsförts under helt andra namn i vissa länder så de är inte helt lätta att ha koll på
Esmeralda Silverforce

Isa

Hur kan man ta reda på vilken den nya rasen är? :)

Svar: Går att se om man letar på rätt ställen, men jag skriver inte ut det öppet eftersom det inte är menat att man ska dela med sig av allt man hittar...
Esmeralda Silverforce

Amanda Lightwater

Vilken ras är Darko?

Svar: Det du ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.