Chrome Pointer

Vet ni vad jag har gjort?

   Jag har köpt ett nytt tangentbord! Yaaaay! Jag avskyr tangentbordet jag har och då jag fick ett erbjudande om 20% rabatt på Cdon.com blev det alldeles utmärkt att skicka efter ett nytt. Även med frakten blir det 90 kr billigare än i butik, det är inte illa :D Sen har mamma fixat en ny datormus till mig också (den jag har haft nu är inge vidare, batterierna glappar hela tiden), så nu väntar jag bara på att tangentbordet kommer och sen är jag glaaad :D
 
   Kan knappt vänta på att få gå till posten och hämta ut det här, äntligen kommer jag kunna lyssna på musik utan att behöva tabba ner allt jag har uppe för att kunna byta låt (y) (Haha ja det är det jag ser fram emot mest)
 


Mandy!!!

När du har testat det, om du rekommenderar det - ska jag köpa det?

Svar: Har använt det hela dagen och ÄLSKAR det, så jag skulle absolut rekommendera köp!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.