Chrome Pointer

Var är reaktionerna?

   Har hela SSO-communityt dött ut? Jag har sett kanske fem reaktioner på Dinodalen under hela dagen, och jag känner bara - var är alla? o.o
 
 
   På tal om något helt annat så laddade jag ner SSO till datorn igen, trots att jag redan hade det installerat, vilket ledde till att jag fick en ikon direkt till spelet på mitt skrivbord och jag fäste även länken i mitt aktivitetsfält. Nice, eh?
 
   Måste göra ett nytt skrivbordsunderlägg så att de nya ikonerna på skrivbordet får egna platser...


Daniela silentmoutain

har du photoshop cc

Svar: Nej, jag sa ju tidigare idag att det är CS6 jag har.
Esmeralda Silverforce

April Goldfall

Hur gjorde du för att ladda ner det igen? o.O

Svar: Klickade på "Ladda ner" under mitt profilblad på hemsidan xP
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

man kunde ladda ner spelet och få det som ikon på skrivbordet sen i somras xD håller med fattar inte heller varför ingen reagerar, såg typ nån skriva i chatten om hur man kommer in :P

Svar: Jag visste att det gick, men jag visste inte hur - men idag kom det upp instruktioner på SSO's Facebooksida och då ordnade jag det!
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jag har börjat vänta med att skriva ut mina åsikter om uppdateringen tills att jag faktiskt hoppat in i spelet, så jag blev precis klar med mina inlägg. Inte för att jag tror att det mig du anklagar, men det kanske är fler som gör som jag? Eller så har de bara haft en upptagen dag. Man vet aldrig när IRL kommer ivägen för Onlinelivet.

I vilket fall är jag sjukt pepp på att ta mig in dit och se om det är silent hill-dimma( skulle vara spännade, tror jag) och hur detta nya skattletarinslag ska fungera. :D

Alanis Moonstorm

Om du vill se mer reaktioner så tipsar jag om detta i läsväg: (varning, aslång engelsk text)
http://shadowmountainlegacy.tumblr.com/post/100666266889/let-it-snow-here-we-go-with-a-brand-new-area

Lisa Catlord

Jag ser att du spela ArcheAge. :3
Vad är du för något väsen?

Svar: Tror jag var alv? Har iaf avinstallerat spelet, spelade aldrig och det tog upp värdefullt utrymme på datorn.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.