Chrome Pointer

Uuugh, vill spela SSO

   Jag har ritat linearts till redigeringar under större delen av dagen men jag måste ju komma in i spelet innan jag kan göra något vettigt av dem.
 
   Det här händer här just nu:
  • Jag sitter och ritar linearts
  • Jag har laddat upp några Horse Life 2-videor på YouTube - om ni ser dem kanske ni ytterligare förstår varför en Ride Through av spelet skulle vara ganska meningslöst
  • För att fira 2500 följare på Instagram (woho!) har jag just nu en tävling enbart på Insta där en person kan vinna en redigering. Den här gången får man inte önska redigering utan jag har redan en plan! (Om ni inte har Insta, det är chill, jag lär väl ha någon tävling på bloggen igen framöver)
  • Jag sitter som på nålar och vill komma in på SSO för att fota till mina redigeringaaaaaaar


Maria

Off topic, men du råkar inte ha något tips på hur man botar rädsla för Dark Core? Känns lite lagom löjligt att som 22-åring inte klara av att vara på Dark Cores plattform utan att få panik, samt då veta att målgruppen för spelet snarare är 12-16^^

Svar: Haha oroa dig inte, jag är skadad för livet efter mina möten med Dark Core under Starshine Legacy! Man ser ju enkelt hur långt Dark Core-snubbarnas synfält går (känns som att de borde skaffa glasögon?), så om du är supernerbös kan det vara bra om du stänger av spelljudet och drar på någon musik du gillar, antingen något lugnande eller något lite mer "feel good". Sen är det bara att försöka igen om det går åt fanders. Kämpa på! :D
Esmeralda Silverforce

Autumn Masterbridge

That moment när jag såg dödsrelikernas tecken O.o

Stort HP fan här

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.