Chrome Pointer

Superenkel navigering

   Nu går det även snabbt att navigera sig mellan sidor med olika hästraser på Jorvikipedia! Längst ner på varje hästsida finns nämligen denna mall.
 
   Snyggt va? Spelens titlar till vänster leder direkt till spelen, medan det bara är att välja exakt vilken hästras man vill titta mer på. Det var pest och pina att koda det här men jag är så sjukt nöjd med resultatet!
 
   Tycker ni att det finns fler sidor som behöver liknande mallar? Säg till så fixar jag det om det gör navigeringen lättare!


Ava Nightroad

Kanske för alla platser i spelen? Vet inte om det är för många platser för att få plats i en sådan där boxnavigerings-...box, men det känns som platserna är en rörig kategori då vissa platser återkommer i flera spel exempelvis Jorvikstallet! ^^

Svar: Det finns något liknande på Bulbapedia som funkar jättebra, jag ska se hur de har löst det så får vi se om det funkar till Jorvikipedia :D tack för förslaget!
Esmeralda Silverforce

My Northbell

Jättebra, tack :')

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.