Chrome Pointer

Sökes - Wiki-fotografer!

   Jorvikipedia saknar många bilder på olika sidor och så kan vi inte ha det. Det här är alltså en stående grej - jag kommer alltid vara på jakt efter bilder. Jag kommer börja lägga upp en mall på många sidor där det står att det önskas bättre bilder, för Wikin blir så mycket mer intressant om det finns bra bilder på den.
 
   Ser du någon gång en sida som saknar bild? Har du en bild eller kan fixa en? Då får du jättejättegärna göra det! Om du vill lägga in en enda bild gör du det, om du vill lägga in hundra gör du det. Jag är tacksam för minsta lilla bidrag! Om du inte vill/kan lägga upp bilderna själv, men har dem fotade, så tar jag gärna emot dem på mejl istället.
 
   Det som krävs av bilderna är följande:
  • De är fotade UTAN posteffekter, för att synas bättre
  • De är fotade ur vinklar så att objektet ser så bra ut som möjligt
  • De är relevanta för sidan
   Så om ni kikar runt på Jorvikipedia och vet att ni någon gång kan hjälpa till med en bild - gör det jättegärna, det vore fantastiskt! Wikin har verkligen stått stilla under hela sommaren men det vore så härligt om den kunde ta sig upp på fötter igen med både nya och gamla bidragsgivare!
 
 


Stephanie Snowhall

Hej Esme! Jag undrar bara om du vet ifall man kan lyssna på ljudet där fåglarna kvittrar? Tycker det är så fint!
Hälsningar Steffie :)

Svar: ...fåglarna kvittrar? Vilket ljud? o.o Haha jag fattar inte...
Esmeralda Silverforce

Stepahnei Diamondfall

Hjälper gärna till

Sofie Dolphinknight

Jag skulle kunna hjälpa till om det är ok att jag har en mac ;)

Mandy Applepie

Jag skulle kunna hjälpa till, ska jag bara skicka de till dig direkt eller kontaktar du oss?

Svar: Jag kommer inte kontakta någon utan om man har en bild man tror passar är det bara att lägga in direkt på Wikin alternativt kontakta mig via MAIL, inte brev i spelet!
Esmeralda Silverforce

Johanna Moonlee AIRSTAR

Hej! Jag kommer inte in på wikin- Jag kommer bara upp på någon konstig sida. Det ser ut som det är en virussida om du förstår vad jag menar. Vet du hur jag kan lösa det? Älskar ju jorvikipedia :-)

Svar: Har inte en aning om vad det kan bero på - det måste ha varit något fel på Wikias server? Jag kommer in på Wikin just nu!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Men du vet när man rider runt i SSO, så hör man ju fåglarna, undrar om man kan få tag i det ljudet i bland spelfilerna så som vissa får tag i låtarna :)

Svar: Jahaaaaaa... Just nu verkar alla ljudspår vara låsta (jag har kämpat med att försöka lyssna på Aideens sång i efterhand men det funkar verkligen inte), men jag har några sparade på datorn. Jag vet inte om fåglarna ligger på ett musikspår eller inte... är himla osäker faktiskt!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Aha okej :) Men tack iallfall :) Jag tror jag hittade en kväll, men när jag ville lyssna stod det att det var 0 sekunder långt, så det gick inte :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.