Chrome Pointer

Silvershadow xx

   Denna drömmare till häst är outbildad och grön i sin unga ålder, men hon är som en svamp som suger åt sig av allt. Gör något en enda gång med Sharada och hon vet exakt hur det ska gå till framöver - man men får se upp, för om det skulle gå fel till har hon det i gott minne till nästa gång. Så fort som ryttaren inte håller henne sysselsatt försvinner hon in i sin egna värld, och blir då frånvarande, långsam och nästan okontaktbar, men om hennes ryttare håller henne vaksam är hon en pigg, nyfiken och vänlig häst som gör allt som krävs av henne utefter bästa förmåga. Livet som ridhäst ute i Jorviks vildmark passar henne bättre än vilken galoppbana som helst!
 
 
   Namn: Silvershadow xx
   Tilltalsnamn: Sharada
   Namnbetydelse: Silvershadow betyder "Silverskugga". Sharada betyder "mogen" och har sitt urspring i Indien.
   Ålder: 3
   Ras: Engelskt Fullblod
   Lynne: Läraktig och nyfiken med mycket gott minne.
   Level: 15
 
 


Alice Beemountain

Haha, fab namn! Min arab heter Silvershadow, fast jag kallar min Skuggan ;)

Anonym

du är så bra på att redigera!!!

Genevieve Nightbard

Wohohoho, NICE! 8)

Sally Sliverfield

Jag har en brun fläckig tinker vid namn silvershadow

Ruby dolphincake

Jag har okså en sån apelkastad oldenburgare som heter sky magic!!!


PS.jag är ett stort fan av dig

Piper Turtlewood

Ååååå så fin! Underbar unghäst!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.