Chrome Pointer

Ser fram emot dagens uppdatering

Jag sitter på tågstationen och väntar på mitt tåg, och gudskelov så har jag internet igen eftersom det är en ny månad. Hallelujah!
Hursomhelst, idag är det ju en rätt spännande uppdatering. SSO fyller tre år på fredag och det kommer väl antagligen firas, eller hur? Sen vet jag inte hur det blir med smurfarna i JA, men det lär vi få se då det är dags för disco i helgen. Jag är nyfiken, men ändå liiiite avskräckt... Men man ska kanske inte ta ut förlust i förskott, right?

Jag lyckades få lite internet i går kväll och fick först då reda på det här hackningstjofräset som har pågått. Verkligen inte roligt! Jag är ju alltid inne på domedagsteorier så jag är jättenervös över vad jag kommer finna då jag väl loggar in igen. Antagligen är det väl lugnt men har man nära till nervositet så har man...

En halvtimme kvar till tåget går. Jag kommer hamna i Stockholm lagom till lunchrushen. Kombinera det med tunnelbana och torgskräck. Uuuuuuugh


Zoe

Helt irrelevant kommentar, men läste på din hemsida att du ville plugga kinesiska. Gjorde de i somras och vill bara säga att det är något värt att göra, jättefint språk och inte alls svårt!

Svar: Jag har redan läst kinesiska i två år på gymnasiet ;) dock vill jag plugga på universitetsnivå, eftersom jag har så lätt för språket!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.