Chrome Pointer

Penny Girl

   Efter att jag slutade i Polluxklubben för ett antal år sedan hände det lite grejer. Klubben bytte namn - och gav ut ett nytt datorspel. Tack vare en bloggläsare som alltid är min räddare i nöden då det kommer till datorspel har jag fått tillgång till spelet och provade det nu på morgonen. Jag gissar att jag har kommit igenom ungefär en fjärdedel allt som allt, men jag tänkte att jag ska spela in en Ride Through av det hela då jag har spelat alla fyra delarna en gång ^^ Mer info om spelet kommer framöver, tillsammans med fler bilder!
 
 
 
 
   Varför envisas det så pass med aachenträns i hästspel om de inte ens sitter rätt? Snokremmen ska vara UNDER bettet, för i jösse namn...
 

  I övrigt kämpar jag på med en av vinnarredigeringarna, men jag har blivit så sjukt beroende av serien Arrow så jag tror att jag måste se klart säsong 2 först... jag har undvikt den länge för att jag skulle slippa sitta och se alla avsnitt på en gång (för jag har noll självkontroll då det kommer till bra serier) och då jag väl tänkte att "äh, ett avsnitt kan väl inte skada"... jo tjena.


Sofie Dolphinknight

Esme, om jag minns rätt har du nämnt att du har spelet ride, skulle du kunna spela in det, jag har det men det är sprickor på skivan så allt buggar upp sig i hoppningen...

Svar: Jag har spelat det men jag fattar absolut ingenting och har inte kommit någonstans, trots att jag har försökt flera gånger under många år, så antagligen blir det inget...
Esmeralda Silverforce

Noor

hej vad heter spelet du spelar forutom sso( Hästspel)

Behöver ett nyt spel som är bra

Mvh: Noor

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.