Chrome Pointer

Omotivation

   Jag har en kass dag idag, men jag sa ju att jag skulle skriva om uppdateringen so here goes:
 
   De flesta verkar tycka att uppdateringen var riktigt bra, och jag tror att jag tycker det också. Jag känner mig dock ganska neutralt inställd och det jag tycker är roligast är nog den oerhört enkla tillgången till 1500xp till sin häst varje dag. Det var nästan lite synd att man inte kunde köpa hela årets klädesset på en gång, men det är ju helt okej att vänta lite och få allting gratis också.
   Tårtan i Firgrove verkar vara uppskattad - jag har kikat på den, och köpte faktiskt en bit, men har inte gjort något annat än så.
   Sen det här med JA... jag vill nog tycka det är kul men jag lyckas inte riktigt med det. Man får väl se i morgon, antar jag...
 
   Nä jag vet att jag låter hur tråkig som helst, men jag tror att mitt huvud ställdes om till bitter-tant-som-hatar-världen-läget nånstans runt lunch. Jag låter blogg och allt vara tills jag har orkat rycka upp mig lite - även om jag syns i spelet lär jag inte ha chatten uppe, för jag har inte riktigt orken att vara trevlig just nu. Jag är tillbaka i morgon!


Moa Ponyforest

Jag tycker att de hade snålat lite med dekorationen faktiskt. I GåD fanns det inga dekorationer alls och eftersom jag ändå bor i Gyllenbladsstallet så känns det ju lite trist :/

Emmy Winterknight

Har du kollat redigeringen som jag gjorde på Dragonmane än? :)

Svar: Åh vad bra att du sa det, hade helt glömt bort den!
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Du vet skyltarna med reklam för discot med JA-killarna på? I liten, vit text undertill står det ungefär "Fredagar och lördagar fram till 8 november". Vad menar de? Är den nya musiken tidsbegränsad?

Svar: Japp, jag antar att allt går tillbaka till vanligheterna efter den 8...
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jag är väl inte heller så superexalterad över uppdateringen, när jag läste nyheterna trodde jag det skulle vara hur mycket som helst, men det visade sig vara en ganska normal storlek för en födelsedagsuppdatering, enbart det där med loppen och födelsedagstårtan var nya idéer. Och det är synd att födelsedagsshopparna är så tomma. Bara fyrverkerier :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.