Chrome Pointer

...men sluta reta upp mig

   Man får ju spunk av att vänta! Ja, jag vet lika väl som någon annan att väntan verkligen ger oss något - men här får vi nu efter tre år ÄNTLIGEN reda på mer om DInodalen, men man vill ju inte vänta, man vill se mer nu, nu, nuuu!
 
En exklusiv tjuvkik på vårt helt nya område: Den gömda dinosauriens dal!
 
     Om ni undrar vad jag snackar om, in på SSO's nyhetssida. Jag kommer inte förklara något direkt här, det har jag inte tid med. Fingrarna brinner, man vill bara skriva av sig!
   Okej - Hästar som tål kyla. Asså det här är inte sant, jag tycker det är så häftigt så det finns inte! Jag vet inte om jag vill ha en Nordsvensk själv, åtminstone inte i dagsläget, men det står att Nordisen är den enda nuvarande. Det kommer fler, det måste det göra. Jag blir faktiskt lite besviken över att den påpälsade Tinkerhästen inte håller det måttet. Den utlovade nya hästrasen kan jag tänka mig är en som håller måttet, däremot.
 
   Fossilutgrävning. Visste ni att min barndomsdröm var att bli palentolog och gräva ut dinosaurier? Kan ju inte påstå att jag har följt den drömmen mer än att jag har kutat kors och tvärs över spelkartor i Zoo Tycoon 2 för att gräva ut fossiler där. VET NI HUR TAGGAD JAG ÄR?! Jag är så sjukt nyfiken och kanske det här leder till återbesök på Jorvik Citys museum? Och områdets historia, för att få veta mer om Jorvik, det är precis det här jag behöver! Jag behöver nytt driv till Jorvikipedia och det här är perfekt!
 
   På tal om nya karaktärer så har jag en känsla av att den vilsne kotten Nic Stoneground, som jag inte har sett på ca två och ett halvt år vid det här laget, honom kommer jag nog möta igen. Och han kan ju inte vara ensam (fast med tanke på att han stack iväg i en luftballong all by himself så undrar jag om han inte har svultit ihjäl vid det här laget - nejmen gud, kan jag ens skriva så, haha), bland snö och... dinosaurieben. Tror ni att det någonsin har funnits mammutar på Jorvik?
   ...jag skulle vilja rida runt på en mammut.
 
   Nejmen min skalle exploderar, min högsta prio är Jorvikipedia men jag vet inte ens vad jag ska börja med... och nu bidde det ännu mer. JAG ÄR SÅ TAGGAD SÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEEEEEEEN


Rose Greenhill

Du är inte ensam om att vara övertaggad, haha - jag typ lost it när jag fick se bilderna! Om det är fjordingar som ska komma hoppas jag verkligen att de också tål kyla... Lufsa runt i snön på en lurvig fjording, vilken dröm alltså!

Sally hawklord

Haha samma sak då jag var vid 7- 8 års åldern ville så in i aideens hus att bli arkeolog och leta efter Dinoben:D

Amanda Rainwood

Jag är typ snortaggad! Speciellt på det där att hästarna kommer att påverkas av kylan. Jag undrar dock hur mycket och på vilket sätt? Ska bli intressant att se! Undrar också varför tinkrarna inte hör till hästarna som kommer att klara kylan utan konstigheter, då en del ser ut som typ pälsbollar under vintern haha. :))

Amanda Rainwood

Tillägg till inlägget ovan: Har också en del funderingar på om Anne finns i dinodalen, eftersom att dinodalen sägs ha en avgörande roll i huvudberättelsen.. Hmm! ;)

Svar: Klokt tänkt!
Esmeralda Silverforce

Rännan Blåbro

Haha åhh jag blev också så himla taggad när jag läste det på Nyheterna! Jag bokstavligt talat tappade hakan när jag läste att hästarna kommer inte kunna prestera 100% i kylan och bara nordsvenskarna klarar det. Så himla häftigt *-*

Svar: Är det inte ljuvligt vilken utveckling det är i det här spelet? Helt sanslöst!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.