Chrome Pointer

Klimatfundering

   Nu tänker jag LÅNGT fram om det blir något sånt här kanske det tar upp till flera år - men jag tycker det är en kul grej att fundera på ändå.
 
   Ni vet ju det här med klimatsnacket som blev efter i onsdags, då vi fick veta att endast Nordsvenskar kommer kunna hänga i det kalla klimatet i Dinodalen utan att må sämre av det. Just för att det är kallt. Kommer det gå åt andra hållet?
   Kommer vi en dag få se en öken? Kanske en typ av öken som i Sommarryttaren? Och blir det så att raser som är avlade i varmare klimat, alltså typ Achaltekeer och Arab, kommer må bättre i den värmen än andra hästar? Nu vet jag ju att det är skillnad mellan öken och öken, det är ju inte Sahara direkt, men ändå. Man kan leka med tanken! För visst kan det bli så att det kan hända häftiga saker framöver, trots att det kan ta låååång tid.
 
   Btw, om man kort ska snacka vinter - På Göteborg Horse Show i våras fick några spelare höra av Game Masters att det ska komma täcken till hästarna. Jag vet inte om det är "riktiga" täcken eller om det är ridtäcken, men vore det inte något om man hade ridtäcken som skyddade de mer "känsliga" hästarna från Dinodalens kalla vinter?
 
 
   Hur såg öknen ut i Sommarryttaren? Jag har inga bilder men det visades i sista avsnittet av min Ride Through.
 


Lisa

Hej!
Jag ÄÄÄLSKAR din idé om en öken/savann och det där med öken hästar!
Så jag bara undrar; har du skrivit till dem att de kan göra något sånt? Jag tänker iaf berätta för dem om din idé, för att öka derat intresse för det! :D
//Lisa

Svar: Jag tror att de redan har funderat på idén, faktiskt :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.