Chrome Pointer

Kanske blir en liten väntan nu

 
   Jag kan inte lova att det kommer Horsez-videor på rullande band, utan det kanske kommer lite annat emellan. Igår spelade jag klart hela spelet på min andra karaktär, så nu minns jag hur jag ska göra på många svåra ställen. Återigen känner jag (som jag har sagt; minns dock inte om det är i en video som redan är postad eller om det är i början av vecka 2) att det här kanske inte riktigt är menat att vara ett barnspel, då det ibland pratas om lite tyngre ämnen samtidigt som det faktiskt är ett spel som får folk från hela världen att slita sitt hår...
 
   Till er som har spelar Horsez själva - vad tycker ni är svårast i spelet? Jag hade mest problem med att hitta lägerelden under vecka 5... Inte lätt då man inte har spelat på flera år!


Ava Nightroad

Jag gav helt enkelt upp när jag kom till vinterstaden eftersom det inte var roligt att fastna på varenda liten uppgift. Tror att jag fastnade på något jag skulle leta efter där som jag aldrig hittade. Entusiasmen för spelet försvann redan i Toscana. Det är så mycket i spelet som aldrig förklaras och gränsen mellan att vara ett tydligt spel och ett spel där man får tänka själv tycker jag inte speltillverkarna balanserar särskilt bra. Men det är ett mycket speciellt spel, inget snack om saken :) Men det är alldeles för omständigt för att vara roligt enligt mig!

Svar: Jag håller verkligen med dig! Jag var faktiskt tvungen att googla efter flera saker nu då jag spelade igenom det igen, för jag mindes inte vart jag skulle och... ja, du vet väl lika väl som jag hur svårt spelet är. Då man har spelat igenom det hela och vet vart man ska, så kan man uppskatta det så mycket mer då man spelar det igen; jag tycker nästan det är roligare att spela omgången jag spelar in just för att jag hela tiden vet vad jag ska göra och inte behöver gissa hela tiden!
Esmeralda Silverforce

Rebecca Darkblanket

Har spelat det 1 gång, men har tappat bort det nu...
Men när jag spela det fick jag typ damp cx
När jag kolla på dina videos insåg jag att det inte bara var jag som var lite efter hahaha :) Får försöka hitta spelet, verkar ju jätte roligt har ju bara gjort det första när man letar efter tjejen :p

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.