Chrome Pointer

Jubileum!

   Bloggen ligger stadigt över 300 besökare per dag, Instagram är uppe i 2500 följare och YouTube-kanalen har nu över 500 prenumeranter - hur i hela friden har det här gått till?
   Jag har så sjukt kul med det jag gör och tusen miljoner tack till er alla där ute!
 
   (Första gången i mitt liv jag gör en sådan här video, får säga att jag är rätt nöjd ändå, haha)
 
 
   (Edit: Tyvärr så är videon spärrad i vissa länder pga musikvalet - sen vet jag inte vad som hände efter att jag sparade den men musiken synkar inte som den borde. Tror dock inte att det märks om man inte vet hur det ska vara...)


Cecilia Gladefield

Grattis! Så himla kul att det går så bra för dig! Det är du värd <3 :)

Svar: Tack så mycket fina du!
Esmeralda Silverforce

Bambi

Grattis! Med ditt hårda arbete bakom detta är det inte så konstigt :) <3

Svar: Tack så jättemycket!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.