Chrome Pointer

Jag fick alltså ordning på det hela

   Fick kapa videorna itu men i slutändan fick jag upp dem iaf... Tänker inte spela in något idag (för jag tänker då rakt inte sitta och prata med mig själv framför datorn då det är folk hemma), men tar onsdagen, om inte ett par dagar till, i morgon. Följande videor kommer framöver dyka upp förutom fortsättningen av min Ride Through:
  • En video med alla cutscenes från Horsez, utan något emellan
  • Videor som visar alla tävlingsbanor i terräng, hoppning och dressyr från Horsez
  • Videor som visar alla tävlingsbanor i terräng, hoppning och dressyr från Horse Life 2
  • Videor som visar alla skogsritter med uppdrag från Horse Life 2
   Bara det blir rätt mycket, men det är sånt som jag spelar in utan kommentarer så jag tar lite i taget då jag känner att jag har tid/lust. Horse Life 2 ska jag faktiskt börja med nu direkt, för jag vet att många vill se mer från det spelet!
 
   Blogg och SSO-spelande (för att inte tala om Jorvikipedia) blir lidande av mina videoinspelningar, men jag känner lite "äh, roligt måste man ju ha också". Jag har inte så mycket spännande att komma med då det gäller SSO just nu, och jag kommer antagligen inte heller ha något innan kommande uppdateringar. Eller jo nu ska jag inte överdriva, jag har några grejer jag ska ta upp, men det är inte mycket. Jorvikipedia ligger lite på is för min del för jag har helt enkelt så mycket att göra så jag vet inte ens vad jag ska börja med. Jag har inget sug alls, men hoppas att det kommer tillbaka snart.
 
   Hur som helst - jag kan inte lova att det kommer fler videor just idag, men det kan hända att det börjar rulla in. Man får se vad man har lust med!
 
   Tre delar på denna bild är redigerade - kan ni se vilka?


Dina Queennightp

Hornet, benet och hovsskägg ;)

Svar: Ett rätt!
Esmeralda Silverforce

Mary Northwood

Pannluggen, hovskägget och höger bakben :)

Svar: Två rätt!
Esmeralda Silverforce

Klara Eaststar

Pannluggen, hovskägget och tyglarna ;d

Svar: Två rätt!
Esmeralda Silverforce

Rose Skystar

hovskägget, pannluggen och tränset(nosremmen)

Svar: *DINGDING* Hallelujah, tre rätt!
Esmeralda Silverforce

Rose Skystar

Yippe :D

Linnea Flowerstar

Hovskägget, pannluggen, nosremmen :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.