Chrome Pointer

Infobladen

   I onsdagens uppdatering kom det nya informationsblad till spelarna - nu kan vi lära oss mer om våra medspelare med bara ett knapptryck! Jag älskar det här och pratade själv om idén då jag var på Pixel Tales kontor i våras, så jag är jätteglad över att det här kom till spelet.
   Jag kikade in på SSO's Facebook via mobilen då jag var bortrest och såg att ungefär 99% av kommentarerna av den här funktionen var oerhört negativa. Spelare som tyckte det var stalker-aktigt, att det uppmuntrade folk att hacka, att de banne mig inte ville visa upp vad de hade för andra - jösses vilka trista kottar! SSO tycker jag inte riktigt har uppmuntrat till det sociala i och med:
  1. Ingen riktig möjlighet att söka efter andra spelare
  2. Man har aldrig ens kunnat se vilken nivå spelaren är i om man inte står direkt framför denne och kan klicka på den
  3. Man har aldrig haft en aning om hur många hästar spelaren har
  4. En jobbig censur som man måste jobba sig runt gör åtminstone så att jag är lite svalt inställd till chatten
  5. Klubbfunktionen har aldrig vidareutvecklats
   Men nu HÄNDER det ju saker! Äntligen kan man se något om andra spelare! Jag kan genom att klicka på en spelares namn i chatten se massvis med bra grejer! Okej, jag förstår kanske inte varför ryktesnivåerna visas, men jag tycker det är en sjukt bra funktion!
   Om det är något jag saknar är det:
  • Titel i klubben. Om man klickade på mig skulle man då t. ex. se att jag är Mästare i Night Guards. Men sånt kanske vi får i samband med den uppdaterade klubbfunktionen framöver?
  • Eget presentationsblad. Dock kan jag förstå om SSO-teamet inte vill ha in ett sånt, för risken finns (trots censuren) att folk skriver olämpliga saker.
   Förutom det är jag supernöjd och jag tycker det här var en superkul grej, tummen upp till SSO! Det absolut bästa vore dock om man kunde välja vilka delar man vill visa - personligen har jag absolut inget emot att visa hur långt jag har tagit mig med mitt spelande, men tydligen finns det ju de som vill gömma allt allt allt av någon anledning. Då kanske det är bättre att kunna kryssa i att "Ja, jag vill visa hur många guldstjärnor jag har hittat", "Nej, jag vill inte visa mina ryktesnivåer" osv.
 
   Och glöm inte - om man inte vill ha sitt konto hackat ska man inte dela ut sitt lösenord. Punkt.
 
   Vad tycker ni om de nya infobladen?


Sofie Dolphinknight

Jättebra, förutom att jag skäms när folk ser att mina hästar är ledsna, haha.

April Goldfall

Stalker-aktigt och uppmuntrar till att hacka? Låter lite överdirvet enligt mig, det här är ju en kul grej bara! Tycker det är så synd att de mesta kommentarer på allt man ser på fb är negativa..

Svar: Verkar som att många inte har bättre för sig än att bara spy galla, de verkar inte se något positivt i det här alls :(
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jag ser ärligt talat inte vad det ger communityt att kunna kolla in andra spelare? Jag menar visst, level och rykte kan ju vara nyttigt om man vill veta om en spelare kan ta sig in i GÅD till exempel, men det säger ju inget om vem spelaren är eller vilka intressen denne har. Ett presentationsblad skulle fungera bättre i så fall. Då kan man meddela om man gillar att rollspela eller vill ha en levlingspolare eller om man vill avslöja vilken titel man har i sin klubb. Sättet att regulera det på så att ingen skriver fula saker skulle ju vara det samma som när någon skriver fula saker i pm = den som ser det och blir upprörd får anmäla.

Ang klubbtitlar vill vissa inte att andra ska veta vilken titel de har i en klubb. Jag var i en klubb som hade hemlig klubbägare just för att vi fick ganska många som tjatade om att gå med och hon inte ville ha en massa onödiga meddelanden i sin inbox.

Aja, det var mina tankar om den funktionen.

Jasmine Snösten =D

haha man kan se leveln när man klickar i chatten ;)

Svar: Jag tror inte att du läste inlägget ordentligt - jag berättade först hur vi FÖRUT har varit begränsade, men dessa begränsningar gäller inte alls på samma sätt efter den här uppdateringen!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.