Chrome Pointer

I'm hooooome!

   ÄNTLIGEN! Är så trött i kroppen så det finns inte, haha...
 
   Just nu håller jag faktiskt på och sammanställer en lista med hästdatorspel. Varför? Mitt stora hopp är att jag en dag ska spel åtminstone ett par av dem. Jag har tidigare försökt skapa önskelistor med datorspel på Amazon.com men det har inte gått så bra, men idag gick det! Vissa är jättebilliga, vissa är dyrare, några är svåra att få tag på numera. Kanske inte blir så att jag köper något alls, snål som jag är. Man får se hur det blir i slutänden, för några kanske inte ens går att spela på lite nyare datorer.
   Men! Jag har sålt mina gamla iPhone (till min chef för symbolisk summa, haha) så jag ska ta de pengarna och köpa ett nytt tagentbord. Vet inte om jag orkar åka och fixa det i morgon, men jösses vad jag ser fram emot det! Tagentbordet jag har just nu är verkligen budget och mitt musiklyssnande har minskat radikalt eftersom jag inte kan nå musiken alls från tagentbordet. Ser också fram emot en datormus som inte glappar!
 
   Så fort som jag är ensam hemma ska jag börja spela in Horsez som Ride Through! Jag vet att jag snackade om Penny Girl först men det passar verkligen bättre att ta något man verkligen, verkligen vill göra, för då blir inspelningarna så mycket bättre. PG ska förstås spelas in framöver, men jag har inte ens kommit igenom hela spelet än. Jag hade en tanke på Full Fart I Stallet 2, men eftersom spelets cinematics inte visas på min dator (samt att spelet buggar så mycket så jag kan bara spela det eftersom jag kan det helt utantill) så tror jag inte att det blir någe bra att spela in. Flera har önskat spelet Ride!, men jag tycker det är så himla svårt... Har fått ett tips om Arvet Från Rosemond Hill (som jag har haft stora problem med på den här datorn) och om tipset fungerar så kan jag absolut lova att det blir en Ride Through av det spelet!
 
   För idag ska jag sköta om mina hästar i SSO och sen ser ni inte mer av mig förrän i morgon. Jag måste sova och ta igen mig, hehe...


Sara Goldforce

Hurra! Mer "Esme-bloggning" åt folket! xD

Sofie Dolphinknight

Jag köpte ss-spelen på amazon :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.