Chrome Pointer

Hästjobb är hårt jobb

Jag har nyss avslutat tre dagar som ungdomsledare på helgridläger. Det bästa med de här lägrena är att det är samma barn hela tiden, vilket gör det så mycket roligare eftersom man lär känna dem så mycket bättre. En av deltagarna var med för första gången den här helgen och har efter tre ridpass lärt sig rida lätt, inte illa va? De är superduktiga!

Jag är kvar i tre nätter till. Jag och min chef ska städa på stalloftet i morgon - det jag var mest orolig för var de tunga sadlarna i den branta trappan men med hjälp av barnen kunde vi bilda kedja och få ner alla 27(!) sadlarna som fanns på loftet. Gissa vem som ska smörja upp dem i morgon...? Det är så sjukt mycket grejer på loftet, det mesta är gammalt, dammigt och behöver rengöras rejält, men det finns en snygg grimma som jag tänkte promota så kanske ponnyn jag rider kan få den (hehe).

Jag är himla sugen på att fortsätta med inspelningarna av Horsez, vilket jag kommer göra då jag har tid hemma. Det verkar dock som att mitt schema har blivit lite späckat för helt plötsligt dök det upp en massa människor som vill umgås och det var ju faktiskt rätt nice om man säger så! (Neo, funkar torsdag?) Jag har dock ett par extra avsnitt sparade på datorn så de får ni se då jag kommer hem :) jag har spelat in t.o.m. Måndag vecka 3 - men det är ett sanslöst långt spel! Jag vet inte hur lång spellistan är just nu men det måste väl ligga över 4 timmar antar jag...? Hela Starshine Legacy gick på 6 men jag tror att Horsez lätt går om det!

Nä jag kan sitta och ludda om ingenting här hur länge som helst så jag avslutar nu. Tjofräs.


Genevieve Nightbard

Torsdag var planen, det var därför jag kör Tor-Lör istället för klassikerna Fre-Sön!

Svar: Åzuuuum (y)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.