Chrome Pointer

För ett år sedan, på dagen -

   - stod jag vid busshållplatsen en bit från min skola och svor väldigt fula ramsor. Klockan var ungefär halv fyra, bussarna precis utanför skolan hade strulat så jag hade sprungit till en annan busshållplats och självklart åkte bussen ifrån oss stackare som kutat järnet från skolan. Det var regnigt, blaskigt och kallt och jag ville hem - inte bara för att jag hade haft en vidrig skoldag och frös som en gnu, nej, för det var dagen jag väntat på så länge, det var dags för Skördebygden att slå upp portarna och äntligen skulle jag få återse Jorvikstallet.
   Väldigt mycket har hänt sedan dess, mycket i Skördebygden finns det fortfarande frågetecken runt. Nu har denna häftiga plats funnits öppen för oss under 365 dagar och jag kan knappt vänta på att få vidareutforska området framöver i nya uppdrag!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Eline westlord

Kom och tänka på dedära inglägget där du skrev om Jorviks Harpa o kom och tänka på att rosengården ser ut som harpan O.o

Svar: OMG, jag hade aldrig tänkt tanken om du inte sagt det! Nu måste jag in och kolla direkt, haha!
Esmeralda Silverforce

Lisa Catlord

Var ligger Rosengården?

Svar: Den är en del av Vingårdens trädgård, vid Silvergladegodset
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.