Chrome Pointer

En mycket bra dag

   Nästan hela dagen har för min del spenderats på olika caféer med Gen, haha... Vi hade med oss Lottie ett tag och Siri både kom, gick och dök upp igen eftersom hon åkte till stallet emellan. Men, det har varit en sjukt rolig dag för min del och jag hoppas att övriga sörjande hade lika kul! Det är himla häftigt att träffa internetkompisar i verkliga livet :D
 
   Jag har lite grejer att ta itu med men SSO-mässigt gäller:
   1) Fixa äppelhinkar och hästskötsel på två konton
   2) Leta spöken åt mig själv
   3) Rita lineart till ny redigering
   4) Klippa ihop nästa Horsez-avsnitt
   5) Fundera i övrigt på kommande videor
 
   Vet ni vad mitt videomål för 2015 är? Starta en SSO-Ride Through. Från allra första början alltså, för det är inte värt att börja på lvl 16. Behöver dock lite pengar innan jag kan sätta den planen i verket - tur att jag får lön lite då och då ^^ Jag vet vad jag vill döpa min karaktär till så jag hoppas att namnet inte är taget, haha...


Lottie Snöfödd

Det var jättekul att träffas, vi får göra om det någon gång!

Svar: Absolut :D
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

det skulle vara jättekul! Kim har ju gjort det (han är jätteduktig, det är inte det) men han har ju bara läst upp allt de säger... Det skulle vara kul om du gjorde det på ungefär samma sätt som de andra ride through's du har, där du slänger in allmän fakta och förklarar, inte läser upp ;)

Amanda Rainwood

Gissar att det är något med Penny? ;) Eller kan man heta Penny i SSO? Hm..

Svar: Du är på helt rätt spår!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.