Chrome Pointer

Borde kanske utvärdera uppdateringen...

   ...men huvudet är inte riktigt med. Jag gick upp klockan sex i morse och hann med både hästutsläpp, valpvaktning samt mockning innan jag åkte från hästgården klockan nio och sen var jag ute och reste fram till klockan ett, då jag stapplade innanför dörren här i min Stockholmshåla... Sen gick jag ut ytterligare en vända för att gå några ärenden, så man är lite mör i kroppen efter den här dagen.
 
   Jag är nog lite mer levande i morgon och ni får lite mer uppdatering då. Just nu ska jag ändå kämpa mig igenom några fler lopp med Corinne (ja, jag kämpar med levlingen - tänkte köpa en ny häst så fort som Corinne är klar) och ska försöka fodra upp hästarna - hade tänkt köpa stallhjälp i fredags morse men tror ni inte att jag självklart glömde det? Alla hästarna är jättesura nu... typiskt.
   Som sagt, i morgon så.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.