Chrome Pointer

ArcheAge

   Häromdagen bestämde jag mig för att testa spelet ArcheAge, som jag sett lite av på Instagram. Jag kan ärligt säga att jag inte fattar någonting alls, jag vet inte ens vad spelet går ut på, men det är iaf gratis... Och det var äckligt roligt att skapa en karaktär, haha. Får väl hitta tid till att testa igen - ni vet väl vid det är laget hur mycket jag uppskattar snygg grafik.
   (Jag vet inte vilken server jag spelar på, den började på "A" iaf...)
 
   Min karaktär Esmie som läser en bok för en katt...


Cecilia Starhill

Jag vill så gärna också testa AA men när jag klickar på "play" knappen så kommer jag bara till en japansk kundtjänstsida och inte till stället där man kan köa för att komma in på en server. Hur kommer du in som?

Svar: Jag har inte den blekaste! Jag gick in på deras sida, klickade på "Play" och sedan startade installationsprogrammet...
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Archeage är vad man kallar för sandlådespel (sandbox game) vad som menas med det är att man kan i princip göra vad man vill. Det handlar mest om att ta områden där man kan plantera saker och bygga hus. Pvp (player vs player) är också en viktigt grej. På kartan kan det finnas röda områden markerade som alltså är pvp zoner där kan spelare döda varandra även dem som är i samma fraktion ex: du spelar som alf som är på den västra så även om du ser spelare som spelar som samma ras kan också döda dig. Mest så går det ut på att döda spelare från den andra fraktionen i ditt fall den östra. Om du begår mycket brott så får du Crime points aka brottspoäng så nästa gång du dör hamnar du i rättegång med en jury med spelare som du antingen har dödat eller stulit saker från. De bestämmer om du är skyldig eller inte. Om du är skyldig så hamnar du i fängelse och juryn bestämmer hur länga du får vara där. Man kan fly om man hittar nyckeln till ett torn där du kan sno en glider och ta dig därifrån. Hela spelet är menat att spela med stora grupper av spelare så räkna inte med att du kommer att klara dig helt själv du måste gå med i guild så du klarar pvp. I guild kan du göra trade runs till antingen små öar i norr eller till den västra/östra fraktionen. I havet är det pvp så man får passa sig för spelare som kan komma och ta dina trade packs. Man gör detta för att tjäna in extra Gilda stars och Guld som man kan köpa fina grejer för. I havet finns också Kraken (jätte bläckfisk) han är farlig och kan lätt förstöra skepp. Du kan bara besegra den genom att vara i en mycket stor guild.
Hoppas detta hjälpte jag spelar också archeage :D

Sabrina Eastforest

Glömde nämna att man kan också bli pirat! Det blir man om man samlar på så mycket crime points att man blir utsparkad från sin fraktion. Då får man bo i en typ av pirat ö. Som pirat är det du mot resten av alla spelare som inte är pirater, alltså kan du inte lite på andra än andra pirater. Som pirat kan du försöka sno andra trade packs.

Rose Skystar

Vilken server spelar du på?
Skulle vara jätte kul om du och jag skulle kunna spela idag tillsammans :D

Sofia

Är de virus fritt? och har de åldersgräns? :)

Tuva Skyfall

Sökte upp ett par videos på spelet när jag sett dina inlägg, och blev helt tagen! Just nu väntar jag på verifikationsmejlet, även om det verkar ta tid..õ.õ

Cecilia Starhill

Jag har installerat spelet redan, men det är när jag ska klicka på "play" i själva glyph, har även testat att installera spelet på en annan dator men det blir endå likadant. Skulle nog inte tro att jag skulle få ett svar om jag mailar och om de nu skulle ta sig tiden till att svara så kommer de nog inte förstå vad som är fel, menmen får försöka med något annat.

Det skulle iallafall vara kul om du skrev något mer inlägg om AA framöver! :D

Lucy Macwright

Åhh vad kul! Har velat spela det ett tag men när jag skulle köra så var det värsta kön till servrarna så jag pallade inte vänta... Har aldrig kommit ihåg att börja spela det sen XD

Fiona Underland

Oooh, intressant. Jag tänker testa på det här. Skärmdumparna på deras hemsida ser spännande ut. :3

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Välkommen till klubben! ;) Archeage är sjukt nice!

Selma

Vad g har hört är det ett jättekul spel men jag kan inte spela det, när jag ska gå in på en server disconnectas jag bara. Om någon vet hur man fixar det maila mig. E-post: franzen.ebba011@gmail.com

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.