Chrome Pointer

Ännu mer Penny Girl

   Då tiden finns blir det Ride Through... känns som att det behövs, för den information som just nu finns om spelet på internet är typ värdelös.
 
 
 
 
 
 
 


Maja Applehill

Har samme spill :-)) Men det funker ikke hos meg vet ikke hvorfor men den liksom laster 4ever hvis det har skjedd med deg noen gang vet du om en måte å fikse dette på??
-Maja

Lisa

Hej!
Jag har bara ettan och har aldrig lyckats komma åt de tre sista ;_;
Vet du någon sida som säljer de spelen? Har redan kollat på cd-on och googlat, men har liksom inte kollat på varenda sida på resultat-listan :/
Vore JÄTTEGLAD för svar och lösning!

Svar: Det går enbart att köpa via Pennyklubben såvitt jag vet...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.