Chrome Pointer

Åh hej, jag har en blogg

   Min dag igår var helt sjuk. Började med att sitta i två timmar på arbetsförmedlingen, då jag väl fick träffa en handläggare kom de efter fem minuter fram till att "nej jag kan inte hjälpa dig, jag skickar dig till en kille som tar emot dig om två veckor", så jag knallar en bra bit i regnrusket för att komma till bussen, åker till Coop och plockar en kundkorg full med mat eftersom kylen var helt tom hemma - precis då jag ställer mig i kassan går brandlarmet och hela byggnaden ska utrymmas. Förutom det så mådde jag grymt illa så det passade ju jättebra... gick hem och surade tills min styvpappa kom hem och körde tillbaka mig till affären där jag ändå fick vänta ytterligare en halvtimme för att äntligen få komma in och handla... usch, gårdagen fungerade inte alls som jag ville. För någon som mig, som har ett handikapp som kräver planering och att planeringen följs, var det bland det värsta som kunde hända under en vanlig dag.
 
   Så, nu har jag klagat av mig! I går kväll satt jag i två timmar och skypade med Bergdotter och Gen. Allt det här tekniska är ju hur svårt som helst, haha, jag fattar inte hur skype funkar alls x) Men vi hade kul! Lite mer exakt vad vi sysslade med under de två timmarna kanske ni får ta del av någon gång framöver ^^
 
   Bild stulen från Gen, heh...
 
   Jag har grundläggande lineart klar till alla tre vinnarredigeringar, och har börjat klippa i en av dem... jag tror den blir klar senare idag ^^






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.