Chrome Pointer

ÅÅÅH så surt

   Jag var jättetaggad på att börja spela in Horsez, men jag har någon förbaskad granne på våningen under som verkar försöka borra sig genom väggen så det finns inte en chans att jag kommer höras :( Det värsta med att bo i ett lyhört lägenhetshus! Jag vet inte hur jag ska lösa det här för jag vet ju inte hur länge de ska hålla på och störa...
 
   Jag loggade in på SSO tidigare i morse (jag har varit vaken sedan fyra - var så trött igår att jag gick och lade mig halv åtta på kvällen och somnade direkt) och gjorde dag 1 av Big Bonny-uppdragen. Jag har kommit fram till följande:
  • Det är oerhört irriterande att det står Big Bonnie i uppdragstexterna trots att hon heter Big Bonny
  • Big Bonny är nästan lika odräglig som James
  • Jag tycker synd om getingarna som inte riktigt verkar hitta hem
  • Det var nice att få se sig själv jagas runt av getingar - kul att uppdragen har utvecklats så mycket!
   Det var typ det. Åh btw, jag har fixat till inlägget jag försökte skriva tidigare i veckan där jag beskrev hur en dag på hästgården ser ut, så om ni är intresserade kan ni kika tillbaka i arkivet.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.