Chrome Pointer

Yay, effektivitet

   Om man är igång tidigt får man saker gjort, det är nice! Nej, jag har inte fått igång mina högtalare. Jag har inte alls tålamod nog för det just nu så jag har gett upp och använder de inlånade för stunden. De har mycket bättre ljud än mina egna och jag råkar veta att ägaren kanske inte ens ville ha tillbaka dem så jag tänkte se om man kan köpa ut dem billigt, hehe...
   Eftersom problem 1 av 48 (okej, möjlig överdrift) är tillfälligt löst så ska jag se om jag kan använda mig av det material jag har liggandes på Horsez just nu. En sak som är så oerhört grymt med det spelet är att man kan spela om ett sparat spel från en viss veckas första dag! Tror därför att jag gör om hela vecka 6, eftersom jag fick en sån otroligt dålig start på det hela och inspelningarna inte blev bra alls vilket innebär att det dröjer innan nästa avsnitt kommer. Ska ta tillfället i akt och istället posta några andra videor jag har på lager :)
 
   Jag kom upp en ryktesnivå med Kallterna då jag tog en snabb vända på SSO i morse! Jag hade gissat vad som skulle dyka upp, men tyvärr var det inget i min smak. Ska dock fortsätta bygga rykte med dem och tänkte dra en lång vända i vildmarkerna senare idag på jakt efter saker att byta med Sedna :) Tänk på att man bygger rykte mycket snabbare om man använder sig av byteshandeln! Jag är verkligen nyfiken på om det är så att man måste stå högt i kurs med dem för att kunna köpa fjordingar sen - jag tycker det vore en häftig grej! Många skulle nog bli jättesura över det, men jag hade faktiskt väntat mig att man skulle behöva ha gott rykte med Ferdinand för att kunna köpa hästar på marknaden. Kanske det blir så att man inte kommer kunna köpa vissa hästar om man inte står högt i kurs hos dess ägare? Det vet vi inte än, man får se vad som händer. Jag skulle själv inte ha något emot det, jag tycker ofta det är rätt kul att bygga rykte. Undantaget är G.E.D., där man får 17 ynka ryktespoäng per uppgift. Huga.
 
   Hela den här dagen känns bara som en lång mellanlandning, för jag vill att det ska bli lördag nuuu :D Ska bli askul att gå på SIHS med Siri, och det är alltid roligare att gå på mässan då man faktiskt ska köpa något ^^






Anne Zebradawn

När ska du börja din ride through av sso. Du har ju köpt LT. JAG LÄNGTAR :)

Svar: Först måste SSO's support svara, för jag har lite grejer bakom kulisserna att ordna. (Det är ingenting kul, bara lite kontorelaterade grejer.) Tror tyvärr inte att jag kommer kunna börja innan december på grund av det, och jag vill helst inte börja spela in mitt i alla juluppdrag eftersom det skulle vara missledande för nya spelare. Om det blir så kommer jag vänta tills julen är över i spelet och snön är borta igen! (För jag tar för givet att det kommer snö till spelet även i år.)
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

Förlåt för att jag är typ ditt största fan av din blogg + lite extra kul att vi har träffats irl på SHRK!
I 2 dagar har jag nötat sönder o letat efter grejer med Sedna, de går snabbare as you said! Sen min fråga ang SIHS vet inte om du kan svaret. Men kan man åka dit bara för shoppningen? Har inga biljetter i år men kollar live hemma ^^

Svar: Haha x) Om man ska in på mässan måste man ha biljett :)
Esmeralda Silverforce

Haley (Harley ehe) ^^

Likt en trogen WoW-spelare satt jag där och farmade ihop tillräckligt med saker att lämna in för att bli ''Populär'' med Kallterna redan samma dag som de kom in i spelet... Jag håller helt med dig om att det vore lite roligt och annorlunda om man var tvungen att ha uppnått en viss ryktesnivå med Kallterna för att få äran att köpa en häst av dem, det skulle om inte annat ge något att kämpa för! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.