Chrome Pointer

Vi kommer till ett träsk

 
   Känner ni igen det här? Det är Castle Swamp. Men den uppmärksamme ser att hästen är en som inte finns i Sommarryttaren - för det här är Castle Swamp sett från Vårryttaren. Jag skulle utforska någon gång i somras och hittade då det här. Snön ligger kvar här, vilket den inte gör i Sommarryttaren. Notera att Herman Castle och Castle Bay i sig är som bortblåsta!






HELLU

I din ride through av sso kan du döpa din karaktär till Sunfield i efternamn? Det skulle vara kul :)

HELLU

Penny finns inte att välja :(

Svar: Det tror jag inte du behöver oroa dig över :) Och skriv ett namn nästa gång du kommenterar, tack, jag tycker väldigt illa om anonyma kommentarer.
Esmeralda Silverforce

Lottie Snöfödd

Vi har pratat här hemma och kommit fram till att jag och min man gärna sponsrar dig med ett LT-starrider nu. På så sätt har du möjlighet att kunna göra även juluppdragen i år. Det är bara att hojta till om du vill ha det så för vi över pengar så snabbt som möjligt.

Svar: Men herregud, så otroligt generöst av er! Jag skickar ett mejl till dig!
Esmeralda Silverforce

Heather Moonwood

Sry, jag tryckte på H och sedan enter

Heather Moonwood

OJ RÅKADE SKICKA. Men menade "nästa rad" knappen. Då blir det ett automatiskt mest andvända ordet på H. Trodde att det skulle vara mitt namn men det var det inte. SRY

Matilda Greenstone

Tror du kan uppskatta detta stycket ^^

10000 singing Beethoven - Ode an die Freude _ Ode to Joy
(Youtube)

Svar: Vilken ängel du är! Jag har visserligen sett klippet ett par gånger förut, men jättegulligt att du tipsar hursom ^^
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Vet du om man kan ta sig över till andra områden från andra spel? t.ex. ta sig in i höstzonen från vinterryttaren (enda spelet jag har som funkar)

Svar: Yes, men man kan fastna rätt rejält! Tror det är lättast att ta sig från Höstzonen in i Vinter om man ser mellan alla spel, men jag tror att det ska gå att ta sig fram över markerna i alla fyra spelen!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.