Chrome Pointer

Vet inte var det gick på tok

   Kommer snacka om rätt grova spoilers, kanske även för de som har gjort alla uppdrag i Dino (<- mina sista videor från det äventyret är på väg upp), så...
 
 
   Okej, nu är det sisåhär: såvitt jag vet har jag gjort alla uppdrag i Dinodalen. Har gjort blåa med Elsa så länge som hon har varit tillgänglig, är färdig med veterinären och har gjort alla uppdrag med Nic. Då jag kikade in på Facebook i morse såg jag bilder som jag kände igen, från ett uppdrag jag då förväntade mig att få idag. Då menar jag att jag förväntade mig att fixa butiker nere i Dinodalen. Men nej! Jag fick aldrig det uppdraget, utan jag har fortfarande rätt mycket rykte kvar att bygga med Nic och Elsa. Visst ska man inte få nya dagliga blå uppdrag om man sover över? För jag fattar inte hur folk kan börja bygga butiken (och därmed kunna köpa snygga vintermössor) medan jag inte har ett enda uppdrag kvar på den här ryktesnivån... Inser ju själv att det bara är att vänta några dagar, men jag förstår inte var det gick snett!
 
   Åh, som ni har märkt så har jag äntligen, efter nästan ett års väntan, köpt Darko. Känns fantastiskt bra, det här är verkligen en Esme-häst! Det var faktiskt ingen som gissade att der var en arab jag skulle skaffa mig - men det kanske var lite oväntat...?






Nikki Westlake

Om man sov över 2 gånger första dagen så hamnar man ju före de andrs med ryktesuppdragen och därmed blir de klar snabbare :3

Svar: Ah, nu är jag med! Har suttit och räknat och inte fattat hur fasen det gick ihop, haha
Esmeralda Silverforce

Runt winerstorm

Hej du!

Jag har idag/fredag fått göra affären i dinodalen, jag sov över i onsdags en gång och gjort allt man kan , även kunnat börja köpa saker i den butiken när man är vänligt inställd

//- ruby

april pinehill s2

Man behövde inte ens sova över två gånger, det räckte med en gång. Jag sov över en gång och fick butiken idag :)

Rose

Jag sov också över en gång i onsdags, men har varken stött på veterinär eller butik..

Amanda Rainwood

Jag har inte sovit över någon gång, och har gjort allt som är tillgängligt. Har fortfarande inte snackat med någon veterinär? Fattar inte, fruktansvärt frustrerande iallafall.. :/ Försökte sova över nyss men det fungerade inte..

Svar: Veterinären är ett hemligt uppdrag som finns vid Frusna Dimmornas Dal!
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

OJ! Tack för att du sa det! owo Ut och leta nu då! o.o

Amanda

Hej. jag undrar om du kan blogga om vart alla hemliga uppdrag finns på SSO. Ifall du inte har möjlighet till det kanske du kan skriva vart de finns :)

Svar: Jag minns faktiskt inte var alla hemliga uppdrag finns, för det var så länge sedan jag gjorde dem - dessutom tror jag att vissa är borttagna ur spelet numera :/
Esmeralda Silverforce

Matilda

Hur sover man över på star stable??

Svar: Prata med den som driver stallet där du är och välj "övernatta"!
Esmeralda Silverforce

Ebba

Vart är den mystiska personen i moorland med uppdraget vart är de? PS älskar dina videos

Svar: Inte en aning, vet inte vilket uppdrag du menar.
Esmeralda Silverforce

Zoella

När kommer jag in i GÅD? har gjort alla de fyra uppdragen i silverglade och är på hälften till level 16

Svar: Det är bara att göra uppdrag i Silverglade, ju mer grejer du gör på andra ställen desto längre tid tar det för dig att öppna upp GåD.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.