Chrome Pointer

Välkommen till Dinodalen ~ Dag 2

   Notera att spoilers för uppdrag som kommer framöver i Dinodalen kan dyka upp i dagens videor! Kom inte och säg att jag inte varnade er. Trodde nämligen att uppdragen skulle komma i en annan takt och i en annan ordning.
 
 
 






Eline westlord

Ååååh har letat i timmar efter dendär veterinären ! D; Tack o lov att ja fick lite hjälp i din video annars hade ja blivit knäpp

Cornelia "Corn" Sweetbell

Hej Esme! Som jag tar det i Del 1 är att du söker perssoner som vill skriva på din wiki pedia ( Stav c: ) Om man te.x hittar en ny sak i starstable så skriver man lite info om saken / växten m.m? Är det så du menar? :)
Tack för svar!

Svar: Japp!
Esmeralda Silverforce

Cornelia "Corn" Sweetbell

Hejj igen c:
Nu har jag iallafall skapat ett wiki-konto och tänkte hjälpa dig lite. Men har läst alla saker som man ska. Och nu ska jag se om jag kan se så att jag förstår det. Men jag har en liten fråga :). Kan man lägga ut där alla stjärnorna finns i dinodalen pga att jag vet vart alla finns och har hittat dom. :)

Tack för svar! <3

Svar: Det kan du göra! Men gör det då på Stjärnornas egen sida är du snäll :)
Esmeralda Silverforce

Dalma Suncake

Tycker absolut du ska fortsätta spela in! Jätteroligt att kolla på. Av någon anledning, trots att man gjort allt själv. Och det är väl bra kritik. :D

Izabella Moonpaw

Heii! Jag tycker verkligen att du ska fortsätta spela in. Det är jätte roligt att kolla på:D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.