Chrome Pointer

SÖKES - Wiki-fotografer!

   Har ni bra bilder, fotade utan posteffekter som kan få finnas på Jorvikipedia på lämpliga sidor? Det finns många sidor som behöver bilder just nu och er hjälp behövs! Om ni inte vill eller kan lägga in bilderna själva kan ni jättegärna få mejla dem till mig. Om ni ser en Jorvikipedia-sida utan bild och ni spontant känner "jag har en bild på det där som kan få finnas på den här sidan" - snälla, gör mig en jättetjänst och skicka den till mig!
   Jorvikipedia är ett sjukt stort arbete att ha koll på och jag har inte ork att göra allt själv. Det uppskattas till tusen om ni vill bidra med vad som helst från rättning av ett stavfel till en bild! Dock vill jag verkligen be er att tänka till lite om vad ni skriver om ni redigerar för första gången - vissa redigeringar har jag plockat bort helt för de har helt enkelt inte funkat på Wikin. Det här är ett fullt seriöst arbete och innan ni redigerar vill jag jättegärna att ni läser Wikins ledord så att ni vet vad som gäller!
 
 
 
   (PS: verkar som att det är några fler som bestämt sig för att Liopleurodonen heter Denver, har jag sett lite här och var. Det är inget officiellt namn, det är bara något som jag har hittat på så tro inte för mycket på mig nu haha)






Mandy applepie

Jag kan ställa upp!

Alice

fin blogg!

Fiona Mcpaw

Jag hoppar gärna på och blir lite aktiv på Wikin igen, är en riktigt flitig fotograferare med x)

Om jag bara kunde komma ihåg mitt lösenord där, haha.

Svar: Är som sagt sjukt tacksam för alla bidrag :D
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag ska försöka iaf. Det finns en väldigt stor chans att jag glömmer, men jag ska försöka.

Sally Swiftheart

Ställer gärna upp! =)
Ska man maila bilder till sig då eller?? Vad vill du ha för bilder? =)

Svar: Precis som det står i inlägget kan man lägga in själv eller maila till mig. Det beror helt på vad man har, så man får spåna runt på Jorvikipedia och se om man har bilder som passar till bildlösa sidor!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.