Chrome Pointer

Snyggaste headern just nu

   Har ni sett Rose Goldfields bloggheader? Jag tycker lätt att det är den snyggaste headern ute i communityt just nu! Hon är grymt duktig, tycker ni inte? Besök hennes blogg genom att klicka på bilden!
 
 






Amanda Rainwood

Men ååh vad underbart om man kunde köra hästarna..! Så himla mysigt. Drömuppdaterimg verkligen!

Bambi Deerheart

Men nä va häftig bild! :o Det d'r hade ju underlättat när man byggde bron över till SB x)

Rose Goldfield

Åh men tack ^^ Har varit helt borta från communityt nu ett tag, så såg aldrig att du lade upp detta.. Men tack så sjukt mycket för länkningen och allt ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.