Chrome Pointer

Om ni fick chansen...

   ...att ändra på något i spelet, vad skulle det vara då? Tänk er det som kanske redan finns i spelet, men som skulle bli ännu bättre om det ändrades till hur ni vill ha det. Ju mer ingående ni förklarar desto bättre!
   Vill jättegärna höra vad ni har för tankar och idéer!
   Gnugga geniknölarna och fundera på nu!






Ankan

Har alltid en massa ideer om vad so kan förbättras men nu kmr jag nt på någon alls.

Ankan

IAf, vart har du köpt ditt smink?

Svar: Antagligen i Jarlaheim, tror jag
Esmeralda Silverforce

Anonym

Jag skulle vilja att man inte behövde såna här "hjärtan" eller att hästarna blev billigare :'D

Svar: ...hjärtan?
Esmeralda Silverforce

Mandie

Jag är den anonyme!

Rose

Har alltid velat ha som en "Provrida" grej så man kan provrida en häst innan man köper den. Har hänt nu ett x anatal gånger då man köper en häst och så när man väl sitter på den så ångrar man sig.

Sara Goldforce

Give me Unicorns! :3

Linnea Flowerstar

Lite ideer:
- Att kunna leda hästen, alltid nåt jag velat från början.
- Voltige, tänk dig voltigeträning med klubben? :D
- Att i glasskåpen i klubbhuset, ska det förvaras pokaler man vinner i klubbmästerskap!

Allt för mig, hörs! =)

Myra

ATT HÄSTARNA HOPPAR SOM HÄSTAR GÖR i verkligheten.

Lilly Underwood

Alltså allmänt småfix. Mer realistiska hopp, snyggare hoppsits för ryttaren.. Haha alltså småfix.

Gabrielle Northstar

För mig är det nog den hemska censuren av chatten som är en nagel i ögat. Kan stå ut med att vissa funktioner inte existerar eller att ponnyerna har en snitthastighet på 0.00001 m/s ;).. men det faktum att inte kunna kommunicera ordentligt i ett mmo p.g.a att hälften av alla ord blir censurerad? Inte okej.
Förstår om SSO inte har tid eller råd med x antal moderatorer, men det borde väl gå att ta en diskussion med de som har hand om censurprogrammet om vilka ord som ska censureras eller ej?

Nova W.

Måånga saker, mest detaljer. ;D
-Fixa till gubbens sits
-Kunna leda häst
-klubbtävlingar med pris. Nästan som championat
-provridning funktion
- Fixa till censuren. Den är JOBBIG. Den censurerar saker som inte är så farliga. Nu har censur börja censurera smileys. :(
- Flera platser för hästarna i stallet
- spiltan längst till höger i mitt stall borde vara belyst och bäddad. Inte en tom trist spilta.
-Fixa till tyglarna och stigbyglarna. Tyglarna går genom hästen och stigbyglarna genom ryttarens fot. Ser ont ut.
- Ta bort stjärnan på tränset. En onödig detalj.
-skaffa fram en studsmatta i cirkusen som man kan studsa på med hästen.

Lexipexi Östkulle 8v

Grafiken kan bättras :3 alltså så att detaljerna är mer ingående x)

Isabelle

Allmänt småfix som tidigare skribenter redan nämnt, snyggare hoppstil, mer realistiska rörelser hos hästarna, snyggare schabrak (haha, dressyrnörden i mig trånar efter korrekta dressyrschabrak).
Men något jag verkligen drömmer om är att ha sitt eget stall! Beroende på vart man är installerad (Moorland, Valedale, Jorvikstallet osv) blir det dyrare att bo men samtidigt större och finare. Flera av oss suktar efter mer boxplatser åt hästarna så man slipper ha flera stycken i en och samma box, så ett eget stall med korrekt antal boxar vore fint. Med duschspilta, eventuellt höloft, sadelkammare, foderkammare... You name it. En egen liten paddock och x antal hagar, samt att man kan leda hästen mellan dessa. Tror att detta skulle vara fullt realistiskt, stallen "finns på plats" i de olika områdena, men så fort man köper sitt stall och så "isoleras" det från övriga spelare.

I övrigt vore det även fint om man kunde dekorera sin häst med grimma i stallet samt ridtäcke när man befinner sig i kallare landskap.

Tack för en fin blogg :)

Dalma Suncake

Någonting jag verkligen önskar att man kunde göra är att zooma ut och in med scroll så att man kunde reglera avståndet till karaktären själv. I dags dato måste man stå vänd emot en husvägg eller liknande, och vrida kameran för att få en närbild på karaktärens ansikte. Om man bara lätt och ledigt kunde zooma in och ut som man ville med scrollknappen på musen hade fotografering kunnat bli så mycket enklare och roligare att hålla på med! Riktigt irriterande att det bara finns ett och samma avstånd hela tiden...

Lara Goldstreet

Dalma Suncake, jag tror inte det är möjligt just nu, eftersom när man sitter på hästen ökar den fart när man scrollar. Men jag håller absolut med om att det borde finnas nåt sätt att zooma in och ut som du sa ;)

signe hawklord

jag tycker det skulle vara kul om hästarna fick en egen box med hö nät, vatten koppar och hästarna hade grimma på sig.

att man ska kunna leda hästen.

tycker din blogg är jätte bra!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.