Chrome Pointer

Nya videor på väg upp

   Min hårddisk är nästan helt full så jag håller på att flytta runt grejer för att den ska klara sig lite till. Dels har jag nu några rätt tunga spel på datorn (får överväga att avinstallera några - jag är en riktig samlare då det kommer till spel, vilket slår tillbaka på mig ibland; jag hinner inte ens spela alla), dels så har mina videor tagit upp lite utrymme, heh... Jag har fått ihop över 230 videor sedan jag började med inspelningar i somras, sanslöst!
   Jag spelade in några nya Horsez-videor i morse så en eller två nya kommer upp senare idag. Jag har inte klippt ihop något än och datorn jobbar hårt med att flytta många stora filer just nu. Jag blir också lite extra tagg på Zoo Tycoon 2, för videon jag laddade upp igår visade sig vara mer intressant för er än av trodde. Dessutom var det riktigt kul att spela in det! Och då man gör sånt här är det ju i slutänden viktigast att man har kul :)
 
   I övrigt gjorde jag en ny redigering igår, men den får ni inte se på ett par dagar. Den gjordes för ett speciellt syfte, kan vi säga.
 
 
   Jag har dessutom helt ur det blå börjat lyssna på Taylor Swift. Jag tror det är min dash på Tumblr som har påverkat mig, men jag älskar hennes nya album.
 
 






Alanis Moonstorm

Skaffa en extern hårddisk eller två! (y) Det lär ju behövas lite extra plats iom alla filmer du gör. Och USBn är bra, men försvinner så lätt.

Svar: Jag har redan en extern hårddisk, och det är till den jag försöker få över filmerna, men det är något som inte riktigt funkar i överföringen, även de allra kortaste filmerna tar minst en kvart att föra över... :(
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.