Chrome Pointer

Nordisfundering

   Jättemånga köper Nordsvenskar nu, inför Dinodalen. Och jag har tänkt tanken, klart att jag har. Då jag fick provspela Dinodalen på SSO-kontoret spelade jag inte på mitt eget konto (eller ja, jag hette Esmeralda Silverforce men jag var på en annan server så jag hade inte en enda av mina egna hästar, mina kläder och min utrustning - karaktären såg inte ens ut som Esme Silverforce), och då jag loggades in i spelet satt jag på en Nordsvensk. Eftersom jag hade i princip obegränsat med SC traskade jag upp till Valedale och köpte mig en till (så att jag ägde båda nordisarna från Valedale), men det kändes inte rätt. Jättesöta båda två, men de kändes inte alls som Esme-hästar. Och jag har kommit fram till att jag vill helt enkelt inte ha en nordis just nu. Jag har inte lust och även fast hästarna tilltalar mig så tycker jag inte att de passar mig.
   Men visst hade jag en jättechans, chansen att lyfta frågan om varför Tinkerhästarna inte tål kylan. Och jag ställde frågan. Det verkar som att det inte är omöjligt att även Tinkerhästarna kommer palla kylan, men det verkar inte vara någon prio eftersom just nordisarna ska vara lite speciella i det här fallet - eller något sånt. Ta mig inte helt på orden nu är ni snälla, det här är bara hörsägen.
   Jag började mitt spel på hästen till vänster och köpte hästen till höger ett tag senare. Ingen av dem kändes dock som en riktig Esme-häst. Kanske någon av dem får följa med på min resa då jag gör en Ride Through (yes folks, it's happening) av SSO under nästa år, med en annan karaktär?
 
   Personligen anser jag att en tungt bygg ras som Tinkerhästen, som dessutom har mer behåring än en måttlig Nordsvensk IRL, utan tvekan ska kunna klara sig minst lika bra i kallt klimat. Jag skrev om det här en gång förut och det var jättemånga som höll med om det! Tänkte alltså att vi gör såhär - vi ser om efterfrågan är lika stor som jag har gissat. Svara i nedanstående poll, så skickar jag sedan in resultatet till SSO om det visar sig att många håller med om saken.
 
 
Ska Tinkerhästarna tåla kylan i Dinodalen lika bra som Nordsvenskarna?
 
 
 
 
pollcode.com free polls






Emelie

Bara för att Tinkern är ett 'kallblod' och har mycket man samt hovskägg, betyder det inte att rasen klarar av kyla lika bra som en Nordsvensk. Tinkern härstammar från Irland, Nordisen från norra Norden. Det är lite miljö- och temperaturskillnader där.

Sabrina Eastforest

Jag tycker även att starthästen borde palla kylan för den är ju ändå Jorviks inhemska hästras och borde kunna klara av öns klimat bra, tycker inte folk ska behöva slösa sc på en häst som rör sig bättre i dinodalen om de inte vill ha en :)

Svar: Det tycker jag faktiskt var ett väldigt bra argument!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.