Chrome Pointer

Level 15!

   Alla mina arton hästar är nu på level 15! Woho!
 
 
   Shari kom iofs upp i lvl 15 tidigare i veckan men jag glömde nämna det, haha... Men det blir ingen ny häst nu innan nya hästrasen kommer. Ser så oerhört mycket fram emot den och hoppas att den kommer uppfylla inte bara mina, utan alla spelares förväntningar!
   Förutom den har jag ytterligare ett hästköp planerat i år - en häst som heter Darko (Han är inte döpt efter Donnie Darko, utan jag har ridit en häst IRL med samma namn och tyckte bara det skulle passa så bra till en häst i spelet). Jag har tänkt på honom i nästan ett helt år, men har inte kommit till skott än. Han kommer köpas hem någon gång under December, hade jag tänkt! Jag vill att snön ska anlända först.
 
   Tanken är alltså att avsluta 2014 med tjugo hästar i min ägo. Med tanke på att vi trodde att man bara skulle kunna äga 6 stycken hästar då hästfunktionen först kom är det ganska många, haha... jag vet att jag hade väldigt låga förväntningar bara för att jag inte ville bli besviken, så jag hade tänkt mig att jag skulle ha max 3 hästar, vilka då skulle vara Ash, Iddy och en häst jag tänkte mig som Angel. Den planen gick ju bra, haha x) Jag är iaf stolt över att jag aldrig har sålt en häst, för jag är väldigt nöjd med mina köp :)
 
   Iddan var ju den allra första hästen jag köpte - han har hängt med ett tag nu! Ser fram emot då snön kommer till spelet, för han ser så himla fin ut i vinterlandskap!






Leia Loudstone

Hej!
Jag skulle behöva en ORDENTLIG genomgång om hur man fixar med lager så att man kan måla innanför linearten. Och hur man lägger in penslar i gimp.

Skulle bli sjukt glad, för det känns viktigt om jag någonsin ska kunna måla/redigera en bild :(

/Stora kramar från mig <3

Svar: Lager har jag redan pratat om i min Photoshopkurs, liksom hur man lägger in penslar. Jag använder inte Gimp och har inte en aning om hur det fungerar, sorry!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.