Chrome Pointer

Låt bli Darko och Denver!

   Idag fick jag äntligen ta itu med uppdragsserien jag helt missade på SSO-kontoret pga missförstånd med kartan - detta var dock tillfixat nu i de "riktiga" uppdragen så det fanns inte en tvekan om vart man skulle ta vägen (det var inte bara jag som hade svårt att hitta rätt, haha) ^^ Men för er som inte har hunnit göra dagens uppdrag: (Gäller INTE uppdateringen med Kallterna, det kommer senare)
 
 
   Ja, efter att ha byggt i ordning ett vindskydd och borrat en brunn vid Nics lägerplats så att man kan sköta hästar så fick jag två uppdrag jag har väntat på. Dels gällde det att få ner hissrädda Trond till Dalen, där han ska öppna butik. Blir jättebra att kunna köpa hästmat där nere! Jag har faktiskt inte åkt hissen neråt en enda gång utanför uppdragen som kräver att man ska använda hissen - jag har åkt uppåt ett par gången, men annars tar jag alltid bergsvägen ner. Vet inte varför, kanske för att det känns lite för hackigt att sitta av hästen varje gång man ska åka hiss?
   Just uppdragen med Trond har jag redan gjort en gång, så de har jag väntat på... Men nu tror jag att jag har avslutat/börjat på alla uppdrag som jag hann göra på SSO-kontoret!
 
   Sen var det tillbaka till mina hemtrakter söderut. Jag ringde hem och kutade iväg till Ed, som fått den (mindre) fenomenala idén att öppna restaurang i Dinodalen. Jag tror min nya catchphrase kan bli "Ed, nej"... Inte bara hotade Igor att käka upp Darko, utan han ville smaka på Denver också! Man kanske framöver hittar det lilla krypet liggandes under en av Denvers stora labbar, gnagandes på ett ben...
 
 
   ...usch. Rör varken min häst eller min Denver!
 
   Nejmen trots lite fina sabotageförsök från Esme så misslyckades Ed att se vilken puckad anställning han ordnat. Inte nog med att man får ner det här lilla kräket till Dinodalen, utan man ska ha med sig Franke också... Den förvuxna jättehönan virrade runt litegrann innan jag lyckades få honom att följa med.
 






Fiona Underland

Men oj då. Det var skumt. Jag gjorde uppdragen med Trond före det att vindskydd och brunn sattes upp. Trond fick sin butik för ett tag sedan, och jag har ännu inte fått ihop ett vindskydd och en brunn. Trots att jag har gjort ryktesuppdragen om man ska.

Svar: Jag tror det är Folke du tänker på?
Esmeralda Silverforce

Zoey

Elsker bloggen din og kan du lage bloggtips eller YT-video der du redigerer?

Svar: Tack! Menar du att jag ska tipsa om andra bloggar? Videor då jag redigerar finns redan på min YouTube-kanal!
Esmeralda Silverforce

tina

har hjälp gubben som fick åka på hästen men inte byggt nåt vindskydd eller hämtat frankensteins monster ;-)

Svar: Det finns TVÅ olika snubbar som ska bygga affärer!
Esmeralda Silverforce

Siri

Alla: Ed, NO
Ed: Ed, YES

Svar: Typ så ja
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.