Chrome Pointer

Klubben Night Guards

   Jag är med i en klubb som heter Night Guards. Jag har skrivit rätt mycket om den genom åren här - det som alltid återkommer är att vi är en liten grupp kompisar som bara snackar. Inga aktivitetskrav, inga event alls - det enda riktiga kravet är att vi ska kunna känna oss helt trygga med varandra i klubben och det är otroligt viktigt att vi respekterar varandra. Bara för det är vi inga stela tennsoldater, vi har jätteroligt tillsammans!
 
   Nu börjar vi i vår lilla grupp känna oss redo för att ta in en ny kompis. Är du intresserad? Kika in på vår hemsida genom att klicka på bilden nedan.
 
   Observera att vi inte vill ha in oseriösa anmälningar - skicka bara in en anmälning om du tror att Guardians faktiskt är något för dig! Det är bara tråkigt om vi släpper in någon som direkt går ur...
 
 






annie nightborn

Vill gärna gå med förni verksr vara en helt underbar familj. Men jag älskar (schemalagda) event och alla mina vänner är med i min nuvarande klubb då jsg kommer inte ansöka.

Stephanie Diamondfall

Kommer ni skicka på mejl eller på sso om man kom med?

Svar: Det vågar jag inte uttala mig om, för jag tror inte det blir jag som skickar ut antagningsmeddelanden. Kan iaf säga att klubbägaren Genevieve Nightbard skriver ut på sin blogg då vi är klara med att ha gått igenom alla ansökningar!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.