Chrome Pointer

Kämpar vidare

   Jag jobbar hårt med att försöka ta mig igenom Penny Girl-spelet, men det är svårt. Spelet handlar nästan enbart om att springa fram och tillbaka och plocka växter som man aldrig lär sig var de finns och laddningstiderna är vidrigt långa. I förrgår låste jag upp Episod 4, sista delen av spelet, och fick därmed tillgång till en fjärde häst, en brunskäck. Tror att jag gillar denna bäst av de hästar jag haft i spelet (de övriga var två bruna och en svartskäck) - riktigt synd att alla är förutbestämda! Men, hur som helst, trots att spelet har många negativa sidor så är det fantastiskt att se på.
 
 
   Titta på det här liksom?! Helt makalöst!






Sofia

Kan inte vänta att spela!! Har spelet (alla episoder) men har inte kunnat installera det än... Nu måste jag installera det så fort jag kan :) Skulle vara kul om du la upp lite fler bilder ;)

Sofia igen

Tycker du ska kolla in onlinespelet My horse friend det ska tydligen vara likadant som PGs spel eller i alla fall något liknande.

Svar: Jag kan inte spela det, jag har försökt registrera mig över tio gånger men jag kan inte.
Esmeralda Silverforce

sofia

*My horse friends

Sofia

http://myhorsefriends.dk/pages/MyHorseFriends/
Länk till spelet ;)

Anonym

Snälla kan du säga koderna till alla episoderna? Alla har samma koder tror jag

Mandie

Den anonyma kommentaren är från mig, glömde skriva bara

/ paj

Sofia

Vad konstigt för jag lyckades registrera en användare idag... Har inte laddad ner spelet för har inte tillgång till min laptop för tillfället.

Svar: Jag har försökt registrera en användare vid väldigt många tillfällen, vilket inte har fungerat (och supporten hjälper inte till eftersom spelet inte "ska" fungera i Sverige just nu). Idag försökte jag ladda hem spelet men eftersom det vägrar samarbeta med upplösningen på min skärm går det inte ens att starta utan det blir bara olika felmeddelanden.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.