Chrome Pointer

Isenport

 
 
   Jag är ungefär 97,3% säker på att vi får se mer av Isenport i morgon. Det här tycker jag är en av de häftigaste platserna i Dalen - men jag säger inte mer idag. Vi får se exakt vad som sägs i uppdragen som kommer :)
 
   Btw så är videor på väg upp! Jag har spelat in alla uppdrag i Dalen idag (förutom möjligen ett, men oavsett vad så låter jag bli med den saken just nu) och videor som täcker alla dem kommer rulla upp här snart :)






Alisa Goldstone

Kommer du ner? Jag loggas bara ut hela tiden och när jag kommit en bit får man bara farligt fall.....

Svar: Jag har varit utloggad i ungefär en timme nu så jag hann före alla problem!
Esmeralda Silverforce

Maria

Kom man till "Isenport" genom något uppdrag eller ar du bara ute och utforskade? Jag hann spela innan kaoset och tyckte att jag gjorde alla uppdragen jag kunde innan "vänta till imorgon" dök upp.

Svar: Det är bara att traska runt så hittar man det :) Jag visste ju dock var det låg sedan innan!
Esmeralda Silverforce

Connie

Du får jättegärna filma imorgon också! Kul att kunna uppleva allt två gånger, är oftast alldeles för upprymd när jag själv spelar för att ens veta vad det är jag gör. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.