Chrome Pointer

Flygande fläng runt stora revben

   För er som inte har låst upp Dinodalens lopp:
 
   ...och kom inte och säg att jag redan har spoilat, för det stod på nyheterna redan för två veckor sedan att det skulle bli ett lopp inne i Dino.
 
 
 
   Nejmen igår stressade jag sönder för att hinna spela innan jag åkte till SIHS. Jag får väl säga att det var lite otur att det var en dag med nya uppdrag och inte bara ryktesuppdrag. Men, jag fick möta ingenjören Berzelius och hennes... lite intressanta hund. Är glad att jag hade ljudet på då jag träffade dem, haha x)
   Loppet i Dinodalen... jag tror inte att jag är den enda som tycker det är riktigt svårt. Visst kommer man lära sig vägarna, men jag kommer inte över isvakarna? Jag lyckas om jag hoppar igenom kontrollen, skickas tillbaka då jag landar i vattnet och sedan springer på sidan. Vet inte om det påverkas av att jag rider Darko på lvl 11 som dessutom påverkas av kylan... Det kan ju absolut vara så att jag helt enkelt inte lyckas tajma rätt då jag ska hoppa. Men hursom, musiken i loppet är underbar! Jag vet inte hur många gånger jag sagt det, men musiken i Dino är fenomenal. Jag påverkas rätt sällan känslomässigt av musik, men jag får rysningar över hela ryggen och ögonen nästan tåras av musiken inne i Dinodalen. Jag påminns jättemycket om Harry Potter-spåret Hedwig's theme, eftersom det finns några toner som nästan glider in på det, och jag tror att det är därför jag påverkas så mycket x)
 
   ...jag tror det var allt. Just nu försöker Elsa Einstein tydligen bygga en luftballong. Hm. Är väldigt nyfiken över vad det kommer leda till.






Elvira Dragonstreet

I vissa is hopp är det väldigt lätt men i ett av de kommer jag över huvudtaget inte över med min ponny och knappast över med min andalusie, lite konstigt att sso teamet inte tänkt på att det blir verkligen jätte svårt att levla där när hoppen är så långa att man inte kommer över! Och ben hindret där man hoppar över ett ben så i den tiden där man ska hoppa är det någon osynlig vägg så det är också jätte svårt! Men annars är det verkligen en jätte rolig tävling!

Svar: Jag gillar den också, men jag tycker att det är lite väl svårt över vissa isvakar! Jag kunde inte låta bli att nämna det då jag ändå träffade några kottar från SSO-kontoret nu i lördags x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.